bıktım bu cezalardan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet bıktım bu cezalardan ve yazdım paylaşmasam deli olucam yeter artık :mad:

iki gün önce aracımın muanesini yaptırdım daha önce 52 ytl ceza yemiştim ve 5 günde süre vermişlerdi yaptırıp gelmem için yaptıramadım ve serviste felan zaman geçti iki ay gibi bi zaman şimdi yaptırdım
jandarma yazmıştı cezayı bende tim komutanlıgına gidip evrakları verdim bana demesinlermi geç kaldın 108 ytl ceza ohaa dedim neyse karakol komutanı felan derken 52 ytl e bagladım işi
sonra kartal tarafik şube müdürlügüne yolladılar orayada gittim işimi hallettim bi geldim memur yazıyo kafasına göre bi bayan hayrıdır dedim burası oto parkmı dedi bende zaten sinir harbindeyim 5 dakka olmuş arabayı bırakalı dönüp dedimki evet otopark ama tabelası yok ceza yazcam dedi yaz dedim sende yaz benim işim var bi zahmet adrese yolla diyip çıktım

yani ne dirbu çektigimiz vergi alırlar adaletsiz ceza yazarlar yine öyle ulan bu ne be her sıkıştıgında bizimi soyucan köprü zammı iptal edildi ama hala 4 ytl geçişler ek vergi gelir ödeyen öder ve bi süre sonra iptal olur alınan para geri verilmez
20 ay askerlik yaptım doguda geldim 4 yıl sonra ceza geldi 240 ytl neymiş her yıl yoklama olunacakmış bilmiyom kardeşim bana tebligmi eetin yoo ödemedim
2006 trafik cezaları iptal oldu ödeyen ödedigiyle kaldı yine
yine askerde mayına basan askeri bi süre taşıdıktan sonra helikoptere verdik bu arada ambulans şöförüydüm benim aracın sedyesinde ama helikopterden sedye aldım yerine yok sen niye kendi sedyeni verdin hopp ceza ulan aynı şey adamın baçak kopmuş nasıl degiştirelim

yani adeletsiz ve usulsüz toplanan bu paralar birilerinin keyfine gidiyor hani reklam vardı yol su elektirik sv geri dönüş ulan lastik yarıyoz be otobanda bi de paralı otoban yani allah belanızı versin mıcırlı yollara var hala ve hala insanlar ölüyor yaptıgı kaldırım veya asvaltı sırf para kazanmak için 5 kez yaptıran sokagımıza asfalt dmküp 850 ytl ödeme emri yollayan kaldırım parası isteyen belediyeler var
bu ac hükümek ve bu adaletsizlik ne zaman biter bilmiyorum itiraz edicem dersen savcılıga git diyorlar ona da vakit ve nakit harca yani
şimdi bakıyorum ulan bu devletin bana verdigi tek şey kimlik onunda parasını verdim de aldım bedelinide dedelerim ödemiş zaten
sıkıştıkca benzine zam köprüye zam ona zam buna zam ulan vatandaştan toplayıp kendine yada başkasına agalık yapan peşkeş ceken ne kadar şahıs varsa eşiginden beşigine kadar kimi varsa selamlar benden :mad: :mad:

ödemedigim yakkaşık 1500 ytl geçmiş cezalarım vardı iptal oldu her kez kafasına göre yazıyo gönüllü mönüllü müfettişler vs ödemeyin arkadaşlar nasılsa af oluyo 10 askerimiz şehit oldu şehit edenlerin icindekileride cumhurbaşkanının affetmiş oldugu pislikler çıktı
gaspcıyıda affettiler tecavüzcüyüde iti köpegide ulan ben uyuşturucu ve kadın satan itin birini vurdum o 15 gün hastanede yattı ben göz 3 gün altında kaldım mahkemeye kadar ek izin alınmadan beni 3 gün tuttular sonra 19 saat önce alınmış gibi evrak imzalattılar tahliye oldum 2 yıl agır cezada yargılandım müşteki bi duruşmaya bile gelmedi
beratt ettim suç aletini bile aldım ama 2 yıl ugraştım

adam tecavüz edip öldürüyor ve 1 yıl sonra dışarda
onunda gideri bi şekilde bizden çıkıyo

yani bu adaletsiz ceza düzeni ne olacak anlamıyorum bizdemi devleti dolandıralım yani kahramanmı olalım :mad: :mad:

arkadaşlar umarım bana kızmassınız ama çok doluyum

Son düzenleme:
uffff abi cok dertlisin okuyamadım işin dogrusu yoksa bende zıvanadan cıkarım senin gibi:(:(

yapma muharrem abi yaw....bu ne böyle

abi memleket bazısına yağlı ballı bazısına acı biber elden gelmiyorki bütünlük yok....

Yok yok yok adalet hak hukuk saygı sevgi para pul rahat huzur muzur yokk bu memleketttee yokkkkkkkk.

valla malınmı var derdin var boşa dememişler demekki ama hep bu kelin yüzünden oluyo maliyeciymiş haa bagış yapın deselerde bari bizde kendimizi enayi hissetmesek :mad: :mad:

abı sonuna kadar desteklıyorum senı aynı dertler olmasada benzer seylerı hepımız yasıyoruz bıktık artık

Ödediğimiz vergilere bakılırsa dünyanın en gelişmiş en modern ülkelerinin birinde yaşıyor olmamız gerekirdi..Ama bakıyoruz insanlığı atalarımızdan öğrenmiş avrupalılar bizlere 2. dünya vatandaşı gözüyle bakıyor...Hor görülüyoruz...Bu ülkede ülkesine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan siyasetçi yok..Hepsi vatandaşı soymanın cebini doldurmanın peşinde..Gelmezki şu ülkeye bir ATATÜRK daha..

evet yeni bir ceza hatta parktan ikinci cezam birinde haklı olarak yazmış yollamışlar ama bu defa tamamen haksızlık yapıldı

beyoglunda ara sokaktan istiklal caddesine çıkarken polis yasak dedi tamam dedim rica etsem bagajdaki malzemeyi indirmeme müsade edermisin iki dükkan yana bırakıcam yok kadeşim yasak o zaman burda indiriyim 1 dakka sürmez dedim o ara asayiş polisi yaz cezayı ne konuşuyon demezmi trafikciye hemen arabayı stop edip indim aşagı ruhsatı götürüp verdim al yaz dedim ve ben bagajı açım malzemeyi indirmeye başlaıdm yanıma gilip indirme diyorum diyip bagajı kapatmaya çalıştı çek elini dedim indirdim zoruna gitti bide ters konuştum haliyle o ters yapınca dayanamadım
neyse cezayı yazıyo trafikci asayiş benle atışıyo sen kimsin bana böyle konuşuyon akıllı ol felan sanane dedim kimligim elinde diyince hepten sıyırdı herif kolumu tuttu bırak hemşerim dedim ittim hoppa busefer yaz dedi görev başındaki polise hakaret görevini yapmasına engel gibi şeyler bi baktım herbiden yazmış 52 ytl ceza yerine 160 ytl ki park etmedim aracın başındaydım yani bende verdim veriştirdim gözünde gözlük burun burunayız millet bize bakıyo o bagırıyo ben bagırıyom gözünde güneş gözlügü bana bileder milader şekli bende çıkar o güzlügü benle konuşurken dedim ama görmelisiniz nasıl keyf alıyom tanıyanlar araya girdi ayırdı bizi evraklarımı verdiler imzalamadım ve yazdıgı adresin yanlış oldugunu söyledim istiklal ceddesinde degilim ama istiklal yazmış tam çıkıcam tip tip güldü indim aşagı bak burda bekle 5 dakika sonra caddeye park edicem yine yazarsın dedim belki egonu tatmin eymiş olursun diyince arabada film oldugunu fark etti filmden işlem yaptırmaya kalktı trafikci memura 108 ytl cezası varmış ve ikinci yakalanmada baglanıyormuş dedi trafikci ve sen şunu imzala filmden işlem yapmıyım asayişlede tartışma al git arabanı boşver taktı bidefa dedi bende imzalayıp aracı park bıraktım

sonra yanına gittim plakalarını ve isimlerini aldım dava edicem diyince sen park etmiştin 30 dakika bekledik gelmedin cezayı yazdık sen geldin demezmi kan beynime çıktı sen dedim şarktan yeni gelmişsinki böyle artislik yapıyorsun ben varsayım yapmam dedim benim durdugum yeri caddede park ettigi halde tanıdıkları diye ceza yazmadıkları araçların resmini gösterdim şimdi git sen 5 dakka sonra caddede park edicem yine gel olurmu diyip işime baktım 5 dakka sonra aracı yarım saaat caddede bıraktım gelen giden olmadı çok sinirlendim ama davar gibi konuştu bende çoban gibi konuşmak zorunda kaldım şimdi dava açsam sizce sonuç ne olur

bu arada bayaa yazmışım hala sinirliyim :mad:
cezauz0.png

yazdıkları maddelerin ne anlama geldigini bilen varmı
47/1A 47/1C

grnt005vl2.jpg

Son düzenleme:
Hepsi vatandaşı soymanın cebini doldurmanın peşinde..Gelmezki şu ülkeye bir ATATÜRK daha..

:mad: :mad: :mad:

Abicim çok geçmiş olsun....Aman dielim itwe köpekle uğraşılmaz yüksek mevkilerde tanıdığın yoksaaa....

Geri