bidaha opel alırsam.....

boraa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Eyl 2010
Mesajlar
168
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
peki önerisi olan ??? onu alma bunu alma
bisiklet en iyisi sanırım

hocam
2321444.jpg
buna çok iyi diyorlar. az yakıyormuş bir de arıza çıkarmıyormuş :rakir: ben bir daha araç değiştirirken kesin bundan alacağım.
 

osman duman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Tem 2013
Mesajlar
613
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
Siteyi ziyaret et
bora ben bunu dusunuyordum kendime sana da alammı

6091_kaykay1.jpg
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,521
Tepki puanı
255
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
................Hemen masaya çay yanında atıştırmalık bir şeyler sonra kahve falan filan araç almayacak biri olmama karşın ulan araç alasım geldi yani o kadar adamlar beni etkidi.
İlahi Nadir o hizmet (sınırsız çay, kahve, kurabiye) Ankara'da iken devamlı gittiğim Opel yetkili servisinde de vardı. Bana hiçbir firma çay kahve vermesin, istemiyorum, bana ve aracıma değer versin, kesemi kollasın yeter. Sen hiç mesela Volvo servisinde araç bakımı yaptırdın mı? Bizim ülkede araç sahipleri maddi durumu nasıl olursa olsun her şeyi ucuza halledeyim diye sanayi sanayi dolaşır, hatta merdiven altı yerlere kadar gider. Bir özel veya yetkili servisin giderini içimizden kaç kişi hesapladı. Bak asgari ücret 1300 TL oldu diye ortalık yangın yeri gibi oldu. Ustalara, kalfalara, çıraklara, beyaz yakalı çalışanlara para ver, servise kira ver, yedek parçaya para ver, takım tezgaha para veri devlete vergi ver, yerel yönetimlere haraç ver ondan sonra 50 TL ye 100 TL ya araç bakımı yap öylemi? Sen işveren olsan bu işleri kaça yapardın? Evet ben de yetkili servislere pahalı diye gitmiyorum. Durumum daha iyi olsa inan giderim. Ya bir aracın aks körüğünün ömrü 1-1,5 sene olur mu? Neredeyse her sene aks körüğü mü değişirmiş. Tamam yan sanayi parça ucuz ama ömrü de belli, her sene verilen işçilik parası da ortada. Ben sattığım Vectra'nın ön takımlarını 2006 yılında yaptırmıştım, o yıldan satana kadar ne aks körüğü değiştirdim ne de rotil. Yaptığım harcama belli, parçanın dayandığı süre belli. Yani kalite para ile orantılı olan birşey. İlgisizlik konusunda ise şu an bir şey diyemem, zira epeydir yetkili servislerden uzağım.
 

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Haz 2009
Mesajlar
21,572
Tepki puanı
9
Puanları
38
Yaş
48
www.engelsizdostlar.com
hyundai kendini geliştiriyor ama daha zamanı var sonuçta kore malı arkadaşım kaza yaptı araç pert oldu hava yastıkları açılmadı gerisini siz düşünün.

O yastık işi hemen hemen bir çok firma da var gibi. Sadece bir marka da değil yanılmıyor isem bir kaç firma bu sorun yüzünden araçlarını dahi çağırdı diye biliyorum.
 
Üst