Bi-xenon ampul değişimi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahadircakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bahadircakir

Bilgi Girilmemiş
selamlar,
sanırım orjinal ampuller 4300k yani gün ışığı görünümünde tam beyaz değiller. bu ampulleri 6000 8000 veya yeni çıkmış sanırım 25000k ile değiştirmeyi düşünen, fiyatı hakkında araştırma yapan, değiştirmek için tamponun sökülmesi gereklimi falan bilgi verebilecek var mı acaba?

Ynt: Bi-xenon ampul değişimi.

En iyi ve net atdinlatma 4300 k.  Gorsel olarakta 5000ve 6000  guzel daha yuksegi iyi degil
Ustundeki ampuller philips veya osramdir bunlarda bayagi pahali tanesi fiyasada 150tl den asagi degildir servise hic sorma bile.
Dandik ampullerde bi ise yaramaz  Hemen patliyor
Abamin arabasi 8 senelik daha ustundeki orjinal philips xenon ampuller duruyor.
Yani kisacasi gerek yok bahadir.

hmm teşekkür ederim. nette 69.90 a osram buldum da dedim değişimi çok zor değilse bir denesem mi ? beyaz aydınlatma daha çok hoşuma gidiyor. ama macereya gerek yok diyorsun sanırım bülent abi.

bahadircakir link' Alıntı:
hmm teşekkür ederim. nette 69.90 a osram buldum da dedim değişimi çok zor değilse bir denesem mi ? beyaz aydınlatma daha çok hoşuma gidiyor. ama macereya gerek yok diyorsun sanırım bülent abi.
O fiyata bulman zor ya osram degildir yada ampul tipi farklidir. Ama deymez ugrasmaya

Bilmiyorsanız soket yapılarını unutmayın. Boş yere almış olursunuz :)

valla soketleri çeşitliymiş her araca uygunmuş öyle diyor kendileri. ama vazgeçtim zaten.

valla soketleri çeşitliymiş her araca uygunmuş öyle diyor kendileri. ama vazgeçtim zaten.

O iş hikaye.  d1s te balasttan ampule 85v geliyor. d2s te ise 23.000v.  Nasıl her tipe uygun olacak bu. Yapı tamamen farklı. d1s in ateşleyicisi ampule entegre (kocaman arkası var), d2s te ise balastta. Vazgeçmeniz en güzeli. Kesinlikle değecek bir harcama değil bence (uyumlu olanı bile değiştirmek).

Geri