Bi lastik tavsiyesi alacaydım. Opel astra h sw

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gulnare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gulnare

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Kışlık bristone aldım. Ne yol tutuşu var hede sesi az. Yazlık olarak kullanan memnun olunan hangi markalar var. Araç opel astra h sw

michelin

Ses desibeli michelnden biraz yüksek ama farkedilmez. Yol tutuşu kalitesi ile michelnden geri kalmayan tek lastik PETLAS alın pişman olmazsınız. Bagimlilik yaratır

good year efficient grip performance en sessiz lastiklerden.

Lastik konusunda zilyon tane ayrı yorum gelir :)

Continental SportContact 5 (6'sı da çıktı).
Fiyatı bütçenize fazla gelirse veya istediğiniz ebatlarda bulamazsanız alternatif nokian Zline olabilir.

nokian iline 1 kullanıyorum ve çok memnunum. şimdi iline2 çıkmış ve bütün değerleri A kesinlikle tavsiye ederim..

Merhabalar,

Kendi aracımda Debica var. hava basıncı konfor olarak kullandığımda şehir içi, gayet memnunum.

Nokian ve ya Hankook ta tercih edebilirsiniz. Etiket değerleri ve yorumlar gayet güzel.

Şahsi görüşüm, Aşırı derece de kullanım yoksa ve kullanacağınız şehirde düzgün altyapı yoksa, Premium lastik almanızı önermem. yanakları güçlendirilmiş olanlar sayanıklı oluyor ama konfor konusunda da olumsuz geri dönüş oluyor.

Standart kullanım için o kadar uçuk fiyatlar vermeye gerek yok.

Debica-hankook-nexen- petlas -> standart icin öneririm

Eğer standart kullanıcı değilim diyorsanız, o zaman premium icin ,
Continental ContiPremiumContact 5
Goodyear Efficientgrip Performance
Pirelli P1 Cinturato Verde

Düşünebilrisiniz.

Ben yazlık olsun kışlık olsun hep Hankok kullanıyorum. Heleki kışlık lastiği Erzurum un kışında ne kayma ne de larda patinaj yaptırıyor. Yazlıği da ani frenlerde çok güzel performans sağlıyor Hankok tavsiye ederim

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de yazlık lastik arayışı içerisindeyim ADAC geçen hafta yazlık lastik teset sonuçlarını yayınladı. İlk 3 Mıcehlin, Continental ve Semperit

arkadaşım petlas aldı. daha ucuza michelin alt grubundan riken marka lastiği almadı. yerli malı olsun paramız yabancıya gitmesin dediler petlas aldılar.

Geri