26 Ocak 2009 #1 whiteaction Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2008 Mesajlar 173 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arkadaşlar aracıma astra enjoylarda olan krom kadran çerçevelerinden aldım kendim montajını yapabilir miyim sizce göstergenin vidalarını söküp denesem mi?
arkadaşlar aracıma astra enjoylarda olan krom kadran çerçevelerinden aldım kendim montajını yapabilir miyim sizce göstergenin vidalarını söküp denesem mi?
26 Ocak 2009 #2 MOKIA Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2006 Mesajlar 3,819 Tepkime puanı 16 Puanları 38 Hemen soralım nerden aldın kaça aldın bize de al: ) Evet söküp takabilirsin ama genelde o halkalar sıkı oturmuyor Sökmeden yanına düzgün bi yapıştırıcı da al. Son düzenleme: 26 Ocak 2009
Hemen soralım nerden aldın kaça aldın bize de al: ) Evet söküp takabilirsin ama genelde o halkalar sıkı oturmuyor Sökmeden yanına düzgün bi yapıştırıcı da al.
26 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #3 whiteaction Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2008 Mesajlar 173 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sahibinden sitesinden aldım linki veriyorum hemen http://www.sahibinden.com/opel_kadr..._g_serisi-99WQQaXQQ11345697WQQpXQQdisplayitem ertesi gün teslim aldım.birazdan da garaja inip işe girişeyim o zaman
sahibinden sitesinden aldım linki veriyorum hemen http://www.sahibinden.com/opel_kadr..._g_serisi-99WQQaXQQ11345697WQQpXQQdisplayitem ertesi gün teslim aldım.birazdan da garaja inip işe girişeyim o zaman
26 Ocak 2009 #4 Kozmetik42 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 534 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cengiz abim olaya el atmış hemen gene hayırlı olsun
26 Ocak 2009 #5 atomkarinca Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2006 Mesajlar 1,824 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Akşam akşam değil gündüz gündüz yap be abicim bişry lazım olur bulamazsın yarım kalır genede sen bılırsın halletikten sora resim isteriz kolay gelsiin
Akşam akşam değil gündüz gündüz yap be abicim bişry lazım olur bulamazsın yarım kalır genede sen bılırsın halletikten sora resim isteriz kolay gelsiin
26 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #6 whiteaction Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2008 Mesajlar 173 Tepkime puanı 0 Puanları 0 atomkarinca' Alıntı: Akşam akşam değil gündüz gündüz yap be abicim bişry lazım olur bulamazsın yarım kalır genede sen bılırsın halletikten sora resim isteriz kolay gelsiin Genişletmek için tıkla ... gözüm almadı hiç zaten şimdi yarın mesaiden sonra halledip resimleri eklerim
atomkarinca' Alıntı: Akşam akşam değil gündüz gündüz yap be abicim bişry lazım olur bulamazsın yarım kalır genede sen bılırsın halletikten sora resim isteriz kolay gelsiin Genişletmek için tıkla ... gözüm almadı hiç zaten şimdi yarın mesaiden sonra halledip resimleri eklerim