sıfır aracın tadı başka.. 3 5 fazla vericeksin ama katakulleye gelme ihtimalin çok düşük olucak, showroom dan aracı ilk sen alıcaksın, sıfır kokusunu hissediceksin falan filan

tabi ki zarar ediyosun sıfırda ama tercih..
ama ilk araban olucaksa sıfır alma derim, çünkü başkasının arabasını kullanarak acemilik tam gitmez, usta oldum sanarsın ama asıl ustalık kendi aracını alınca o sorumluluk sana yüklenince,arabayı bi iki kere vurunca tam olarak oturuyo.. ben sıfır aldım daha 3 4 aylıkken çizdirdim sağ tarafı, sonra 3 5 ay sonra dur kalkta öndekine vurdum.. araç sıfır olunca insanın içi gidiyo böle durumlarda..
bi de ben 22.5 a aldım mesela , 5 sene geçti, şuan satsak 15 civarı yapar heralde, yani 7.500 zarar, bi tanıdık eski model polo classic aldı 13 milyara, 1 sene falan kullandı şimdi satsam yine 13 e satarım falan demişti.. yani bu zarar kısmını da iyi yorumlamak lazım kafada.. bir de tanıdık araba bulunursa 2.el seceresi belli , o zaman 2. el olayı ağır basabilir... ben şahsen aracımı seviorum, hiç satmayı da dşünmyorum, Allah kısmet ederse daha uzun yıllar da binerim, böle olunca sıfırdan zarar etme olayı pek batmıyo
neyse soruna cevap değildi bunlar ama yine de yazayım dedim.. hayırlısı olsun dielim.. şimdiden güle güle kullan aracını