beyaz ışık

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model astra cd nin farlarını beyaz ışık yapmak istiyorum malum zenon farlar çok pahalı önerebileceğiniz bu tür bi ampul varmı ve internet üzerinden nerden bulabilirim...

osram cool blue kullanabilirsin xenon gibi olmasada daha iyi beyaz ışık veriyor tanesi 10-15 arası

blue mavi demek. nasıl oluyor da beyaz veriyor ? maviye çalan ışık veriyor onlar. normal xenon beyazı değil ki ? genelde de şahin doğan modifiyelerine taktıklarını gördüm :)

osram cool blue kullanabilirsin xenon gibi olmasada daha iyi beyaz ışık veriyor tanesi 10-15 arası
internette bunları bulabileceğimiz bi site varmı peki???

arkadaşım benim önceki aracım uno da da var dı bu aracımdade var kullanıyorum blue mavi demek zaten ampulün üzerinde belli belirsiz bir mavilik var o mavilik filtre normal ışığı beyaza yaklaştırıyor yakınlarında varsa birini değiştir yak farları geç arabanın karşısına dediklerimi daha iyi anlarsın yok benim param bol diyosan 350 den başlayıp 1000 ytl ye kadar çıkan xenon kitlerinden birini alır koyarsın arabana http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26103&productid=otm011518 burada var

Son düzenleme:
bunlara bakarken google image kısmından isimlerini aratıp görüntü resimlerine de bakmanı tavsiye ederim. önerilen farlar nasıl duruyor nasıl aydınlatıyor bir bak bence.

arkadaşım benim önceki aracım uno da da var dı bu aracımdade var kullanıyorum blue mavi demek zaten ampulün üzerinde belli belirsiz bir mavilik var o mavilik filtre normal ışığı beyaza yaklaştırıyor yakınlarında varsa birini değiştir yak farları geç arabanın karşısına dediklerimi daha iyi anlarsın yok benim param bol diyosan 350 den başlayıp 1000 ytl ye kadar çıkan xenon kitlerinden birini alır koyarsın arabana http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26103&productid=otm011518 burada var

ben kesinlikle xenon demedim ama cool blue'nun görüntüsünü görmüştüm ve pek hoşuma gitmemişti. silverstar var sanırım o daha hoş gibi.

Philips Diamond Vision.Aramayı denersen sitede konu ile ilgili çok başlık var...

diamond visionun yağmur görüntüsü kötü değil mi ? ben ya osram silverstar alacağım, yada bekleyip xenon taktıracağım. benim için sadece görüntü değil aydınlatma da önemli. sürekli pc başında çalışınca gözler yoruluyor haliyle.

kardeş xenon hariç bütün beyaz farları yağmurda kullanmak zor bende philips var yağmurda hiç bir yer gözükmüyor

Geri