Beyaz far yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaws35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en iyisi orjinal lambalarla yola devam beyaz ampullerde sorun bittiyo.....

Bende narva aldım taktım beyaz ışık verenlerden görüntü fena değil ama aydınlatma malesef.(yazın fena değil)
Ben eskileere geri döndüm hologen lambalara biarz para biriktirip xenon taktır derim ben.

Kışın beyaz ampul tam bir felaket hele yağmurlu havada.ama yazın çok tatlı oluyor,normal sarı ampule göre.karar senin kışın normal yazın beyaz phılıps takabilirsin

Aman kardeş uzak tur yağmurda ve sisli havada önünü göremezsin.

sıralama belli zaten

-önce beyaz yanan ampul alıyosun bakıyosun hem ömrü kısa hem randımansız olmadı diyosun..
-xenon kit alayım en iyisi, neyse xenon kiti de alıyosun baklıyosun diğer araçlara ...bmw falan mercekli xenon daha iyi aydınlattığını ve ışığın dağılmadığını görüyosun
- yine olmadı diyosun ben en iyisi mercekli far alayım , mercekli farıda alıyosun olay bu sefer tamamdır diyosun
- bu seferde tüv çıkıyo karşına far yıkaman yok xenon takamazsın diyo hafif kusurlu geçiriyo seni

bu aşamalardan geçebilirsin bilgi vereyim dedim ;)

aynen katılıyorum paran varsa drekt mercekli xenon tak yoksa normal tak :) bende beyaz ampül aldım dayanamayıp söktüm gene para bulursam mercekli xenon olmadı böyle devam

Ampul

Bende taktim ama sis farsiz önünü göremiyorsun

BENDEDE VARDI gittim xenon kit aldım .beyaz ampüle gelince erken patlıyor 1 yağmurda önünü göstermiyor2 ona para verceğine ankara cancan otoda xenon kit 100 lira git onu al

onur, 3.sanayide 1001 oto aksesuar var,stadyum metro durağının ordan solda ki 3.sanayi,,solda bekçi kulübesi var ordan gir içeri sola doğru devam et tam karşına çıkacak..ben orda parkları,uzunları ve sisleri beyaz ampul taktırdım(kısalar orjinal xenon)gayet memnunum,gece ve yağmurlu havalarda uzunlarla sislerle iyi görüş alıyorum..

dediğiniz gibi yapayım biraz daha bekleyim exnon alıp takmak en iyisi hiç olmazsa görüşte sorun yaşamayım

Geri