Beyaz far yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaws35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jaws35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
arkadaşlar bi çok arabada beyaz far görüyorum ben de taktırmak istiyorum ama gece görüşü ve yağmurlu havalarda ne kadar gösterdiğini bilmiyorum
Osram cool blue hyper h7 (5000 kelvin)
philips bluevision h7 (4000 kelvin) bunlardan hangisi iyi veya tavsiye edebileceğiniz beyaz far varmı?

far değil , far ampulü olacak.. philips diamond vision düşünebilirsim ama yanından xenonlu bir araba geçtiğinde sadece seyredeceksin onuniçin xenon düşün şimdiden

Xenon ile beyaz far ampülü arasında çok var beyaz far ampülleri kırık beyaz gibi yanıyor sadece gündüz, akşamüstü hava kararmadan biraz daha beyaz gösteriyor (imzama bakabilirsin)

Ama hava karardığı zaman çokta beyaz yanmıyor tabi eski sarı ampüller kadarda kötü değil. Ben Narva marka ampül taktım hem sislere hem kısalara yağmurdada kullandım yoğun sistede kullandım. Abartıldığı kadar kötü değil hatta 10 üzerinden 9 alır.

Narvalar 4100 k diye aklımda kalmış ve philips ve osrama göre fiyatıda uygun.

Arkadaşım ben osram cool blue kullanıyorum. Gece görüntü çok güzel ama ıslak zemini hiç aydınlatmıyo diyebilirim:(. Beyaz ampulu yazın kullanmak daha mantıklı kanımca. Ben yaz kış kullanıyorum o ayrı tabii:o

Hiç olmazsa osramın far ampülünü takıp denicem umarım istegim gibi aydınlatma verir

en güzeli deneme yanılma yöntemi bende başta beyaz yanan ampüllerden takmıştım ama hem ömrü kısa oldu sarı ampule göre hemde xenon gibi yanmadı ..sen bi tak bakalım belki memnun kalırsın

bencede Xenon 4300 k veya 6000 k kullan diğer beyazlar pek randıman vermiyor

bencede Xenon 4300 k veya 6000 k kullan diğer beyazlar pek randıman vermiyor

sıralama belli zaten

-önce beyaz yanan ampul alıyosun bakıyosun hem ömrü kısa hem randımansız olmadı diyosun..
-xenon kit alayım en iyisi, neyse xenon kiti de alıyosun baklıyosun diğer araçlara ...bmw falan mercekli xenon daha iyi aydınlattığını ve ışığın dağılmadığını görüyosun
- yine olmadı diyosun ben en iyisi mercekli far alayım , mercekli farıda alıyosun olay bu sefer tamamdır diyosun
- bu seferde tüv çıkıyo karşına far yıkaman yok xenon takamazsın diyo hafif kusurlu geçiriyo seni

bu aşamalardan geçebilirsin bilgi vereyim dedim ;)

en güzeli paran varsa orjinal yapacaksın yoksa da yazın diomand vision kışın orjinal osramlara devam edeceksin...

en güzeli paran varsa orjinal yapacaksın yoksa da yazın diomand vision kışın orjinal osramlara devam edeceksin...
En güzel öneri. Beyazlar yağmurlu havalarda adeta kabus gibi oluyor.

Geri