Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sercan kardeşim; kurutma makinası konusunda teknik desteğine ihtiyacım var. eşim siemens istiyor ( bir arkadaşı önermiş) ben kararsız kaldım. A sınıfı ama fiyatı 1.700 TL civarı imiş. senin hükmettiğin modelleri göre yorumunu bekliyorum..
teşekkürler....
heheanlatamazsınkı abı
![]()
Fatih ve sercan her ikinize'de teşekkür ederim .
Konu çözüme uşlaşmıştır.![]()
Sercan Alacağım sadece buz dolabı , Araştırmamın sebebi uzun süre sorun yaşamamak ,Bu bir yerde şans işi olsada tesadüflere bırakmamak gerekiyor. A sınıfını düşünüyorum, birde şu var nofrostmu yoksa turbo derin dondurucumu hangisinin enerji tüketimi düşüktür bunun yanında ses debiside önemli dah önceki bilgilerde bu mevcut zaten.ibrahim abi alıcağın modelleride yaz istersen daha fazla yardımcı olalım genellikle bosch ile arçelik arasında kalınıyor ama sana diyeceğim su olur bosch düşün derim...
Sercan Alacağım sadece buz dolabı , Araştırmamın sebebi uzun süre sorun yaşamamak ,Bu bir yerde şans işi olsada tesadüflere bırakmamak gerekiyor. A sınıfını düşünüyorum, birde şu var nofrostmu yoksa turbo derin dondurucumu hangisinin enerji tüketimi düşüktür bunun yanında ses debiside önemli dah önceki bilgilerde bu mevcut zaten.![]()