olum zaten profılo bosch^unprofilo satılıyo mu kardeşim bizim itfaiye meydanında ankarada çok nadir satan war![]()
bosch bekoya lafım yokda
![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum zaten profılo bosch^unprofilo satılıyo mu kardeşim bizim itfaiye meydanında ankarada çok nadir satan war![]()
bosch bekoya lafım yokda
![]()
![]()
Sercan, siz İtfaiye Meydanı'ndamısınız???
Çok sık gelmem oraya ancak Kokoreççi Hacı için gelirimartık oraya gelmişken sizin dükkanada uğrarım...
olum zaten profılo bosch^unDeli gibi satılıyor sana soyle solıyım boschda aynı dolap sadece yumurta koyulan yerın rengı ve acma yerlerı farklı bosch 1.700 profılo 1.450
sen dusun...babam 20 senelık satıcı valla evde hersey profılo kafam nereye cevırsem profılo...
![]()
servıste aynıiide kardeşim servis bakımından desen kalite bakımından bosch ağır basıyo![]()
bosch eu modelleri daha çok tutuluyo tr ye göre
![]()
![]()
servıste aynıbabam yanımda parcalarda aynı dıyo
hatta geçen bosch kutusundan profılo cıkmıs aynen fabrıkaya ıade
babam bıle sasmıs
evet mıllet profıloya bıraz soguk bakıyor ama boschla profılonun aynı oldugunu bılenler genelde profılo dıyor...![]()
ARiston ındesıt boschun degıl... Profilo Siemens Bosch Aynı... Boschun KSU Serisi Buzdolabında super onu bılıyorum bırde ben...![]()
servıs durumu ayrı bır olay tamamen servıs sadece arıstonla profılo servıslıgını almıs olabilir...ama arıstonla profılo bır degıl buna emın ol...he suda var zaten butun vestel falan galiba hep boschun malzemelerını kullanıyormus tam emın degılım ama![]()
bosch sıemesn aynıda profiloyu bilmiyorum hem öle olsa profilo kurulumuna bosch servisi gider ariston servisi gitmez
![]()
![]()
servıs durumu ayrı bır olay tamamen servıs sadece arıstonla profılo servıslıgını almıs olabilir...ama arıstonla profılo bır degıl buna emın ol...he suda var zaten butun vestel falan galiba hep boschun malzemelerını kullanıyormus tam emın degılım ama![]()
servıs durumu ayrı bır olay tamamen servıs sadece arıstonla profılo servıslıgını almıs olabilir...ama arıstonla profılo bır degıl buna emın ol...he suda var zaten butun vestel falan galiba hep boschun malzemelerını kullanıyormus tam emın degılım ama