beyaz duman yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan combo74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar sorunumdan kurtuldum enjektörleri temizlettim motorun içini yıkadık yağ değişimi falan derken araba kendine geldi yolda gidiş hızlanma motor sesi olsun hepsi iyileşti.bir ustanın teşhisine kalsak yanmışız biz valla ustamdan Allah razı olsun en ince ayrıntısına kadar ilgilendi

Evet arkadaşlar sorunumdan kurtuldum enjektörleri temizlettim motorun içini yıkadık yağ değişimi falan derken araba kendine geldi yolda gidiş hızlanma motor sesi olsun hepsi iyileşti.bir ustanın teşhisine kalsak yanmışız biz valla ustamdan Allah razı olsun en ince ayrıntısına kadar ilgilendi

Maşallah kurtulduğunuza sevindim...
Bende siyah dumandan kurtulsam güzel olcak... 1-2-3 Vites değişimlerinde siyah duman yükseliyor hafiften...
Ustalar kafaya takma çok bişey değil çıkan duman diyorlar...

Kime inanacağımızı şaşırıyoruz zaten ben ilk ustada kalsaydım bana turbo söktürcekti bir abinin tavsiyesiyle arkadaşı olan ustaya gittim yüzüm güldü,bazen dediklerinede bakmamak lağzım bir önceki yağ değişimini elde olmayan sebeplerden dolayı baska birine yaptrmıştım adam adını bilmediğim bi yağ koydu abi dedim mobil yada castrol koy bu da iyi dedi ses çıkarmadım,koyduğu yağ çamur gibi olmuş çubukta herşey normal görünüyordu halbuki çoğu para gelsin diye bakıyor açıkcası

HTC Desire 500 dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:20 ----------

İnşallah sizde çözüme ulaşırsınız

HTC Desire 500 dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amin teşekkür ederim.
Gerçekten çok bilinçsiz ustalar var, karşısındaki insanın fikirlerine bakmadan sorgusuz sualsiz iş yapıyor.
Ben bir iş yaptırmadan önce anlaşıyorum ustayla. Kullancağı parçaların markaları ve toplam fiyat hakkında. Tabi biraz burun kıvırma oluyor ama bu işi yaptıracaksam fiyatına göre yaptırırım. Niye kazık yiyeyim ki?
O dandik yağı bidaha koydurmassınız arabanıza. Noldu sizi kaybetmiş oldu. 1 müşterisi gitti. Halbuki castrol,mobil falan koysa belki hep oraya gitcektiniz...
Geleceği düşünmeden iş yapıyorlar, karşısındakinin aracına ne olur ne hale gelir düşünmeden, sırf menfaatine... Allah bunlara iyi ekmek veriyor...

Benim gibi yapın arkadaş internetten sipariş edip kendiniz yapın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde 2001 Astra CD aracımın beyaz duman ve yağ eksiltmesi vardı. Ergöçen Opelde Ergun Ustayı bu siteden duydum ve gittim. Bana orjinal 5-40 GM yağ koyalım. Birde Bor katkısı ekleyelim sonra 1000 km. takip edelim dedi. Daha önce 10-40 Castrol yağ koyuyordu Kayseri deki özel servisteki arkadaşlar. Ayrıca aracın eksozunun susturucuları tıkalı olabilir. Gaza basınca tıkalı olan eksoz zorlanmayla yağ yakımına neden olur ve beyaz duman atar dedi.

Sonra yağ değişiminden sonra (5-40 GM yağı koyuldu) eksozcuya uğradım. Orta ve arka susturucular dahil eksoz yenilettim. Şimdi 1000 km oldu. Beyaz duman yok. Yağ eksiltme yok.

1500 TL. denilen işlemden eksoz (250 TL) + Yağ, yağ filtresi, bor katkısı beraber (150 TL) toplamda 400 TL işi bitirdik. Sağol Ergun usta.

Geri