abi tamamlaması sorun değil de şim72 lira bir çekiyo diğerini ayrı çekio. hesap tutmuyormuş![]()
Ver pompacıya 3 TL çektir gitsin 75 gayma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
abi tamamlaması sorun değil de şim72 lira bir çekiyo diğerini ayrı çekio. hesap tutmuyormuş![]()
3tl demek 1lt den fazla gaz demek oluyor. Buda bayaa yol gitmek anlamına geliyo abi![]()
75 TL kredi kartı çektir, üzerine bir de 3 TL ver :maden: 3 TL yi pompacıdan almak daha doğru olmaz mı?Ver pompacıya 3 TL çektir gitsin 75 gayma![]()
Abi sorun şu ki, pompaci kredi kartı Slipi ile lpg fişinin tutarlarının eşit olmasını istiyo![]()
Abi o değilde şu beyaz duman işini konuşalımBizim memlekette pompa ayrımı yok, yeter ki bol bol para gelsin![]()
Abi o değilde şu beyaz duman işini konuşalım![]()
cevaplar için teşekkürler. biraz geç oldu iş yerinden girdiğimden işlerden anca fırsat buldum neyse konu zaten baya bi uzamışKonu sahibi arkadaş son durum hakkında bilgi verse iyi olur, o zaman daha ayrıntılı paylaşımlar yapabiliriz. Ben su buharının miktarını/yoğunluğunu merak ediyorum.