abi tamamlaması sorun değil de şim72 lira bir çekiyo diğerini ayrı çekio. hesap tutmuyormuş![]()
Ver pompacıya 3 TL çektir gitsin 75 gayma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tamamlaması sorun değil de şim72 lira bir çekiyo diğerini ayrı çekio. hesap tutmuyormuş![]()
3tl demek 1lt den fazla gaz demek oluyor. Buda bayaa yol gitmek anlamına geliyo abi![]()
75 TL kredi kartı çektir, üzerine bir de 3 TL ver :maden: 3 TL yi pompacıdan almak daha doğru olmaz mı?Ver pompacıya 3 TL çektir gitsin 75 gayma![]()
Abi sorun şu ki, pompaci kredi kartı Slipi ile lpg fişinin tutarlarının eşit olmasını istiyo![]()
Abi o değilde şu beyaz duman işini konuşalımBizim memlekette pompa ayrımı yok, yeter ki bol bol para gelsin![]()
Abi o değilde şu beyaz duman işini konuşalım![]()
cevaplar için teşekkürler. biraz geç oldu iş yerinden girdiğimden işlerden anca fırsat buldum neyse konu zaten baya bi uzamışKonu sahibi arkadaş son durum hakkında bilgi verse iyi olur, o zaman daha ayrıntılı paylaşımlar yapabiliriz. Ben su buharının miktarını/yoğunluğunu merak ediyorum.