Beyaz duman hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan himmety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3tl demek 1lt den fazla gaz demek oluyor. Buda bayaa yol gitmek anlamına geliyo abi :)

3tl demek 1lt den fazla gaz demek oluyor. Buda bayaa yol gitmek anlamına geliyo abi :)

15 gaymayı da unutma ama :D

Abi sorun şu ki, pompaci kredi kartı Slipi ile lpg fişinin tutarlarının eşit olmasını istiyo :(

Abi sorun şu ki, pompaci kredi kartı Slipi ile lpg fişinin tutarlarının eşit olmasını istiyo :(

Bizim memlekette pompa ayrımı yok, yeter ki bol bol para gelsin :)

Abi o değilde şu beyaz duman işini konuşalım :)

Konu sahibi arkadaş son durum hakkında bilgi verse iyi olur, o zaman daha ayrıntılı paylaşımlar yapabiliriz. Ben su buharının miktarını/yoğunluğunu merak ediyorum.

yaksaydın benzinliği :)

Konu sahibi arkadaş son durum hakkında bilgi verse iyi olur, o zaman daha ayrıntılı paylaşımlar yapabiliriz. Ben su buharının miktarını/yoğunluğunu merak ediyorum.
cevaplar için teşekkürler. biraz geç oldu iş yerinden girdiğimden işlerden anca fırsat buldum neyse konu zaten baya bi uzamış :) gündüz duman çok belli olmuyor ama akşam arkadan vuran ışıkta aynadan rahatlıkla görülüyor gaz verdğimde fazla çıkıyor
aklıma havaların soğuduğu geldi ekzoz içinde biriken nemden dolayı olabilirmi soğutma suyu ve yağda bi değişiklik yok. çalışması ve çekişi normal. conta yüzünden dilimiz yandıya artık herşeye takar oldum :):)

Geri