Beyaz duman hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan himmety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

himmety

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba.
3 hafta önce aracım conta yaktı ve servise girdi, conta değişti, triger set değişti, hazır açılmışken segmanda atıldı, ama bu gün fark ettim beyaz duman atmaya devam ediyor aracın soğutma suyunu kontrol ettim normal seviyesinde ısısıda normal sadece şehir içine girince 90 nı geçiyor ama fan devreye girince normale dönüyor. havalar soğuduğu için yapıyor olabilirmi ve bu normalmidir.
birde kapıları kilitleyince camlar otomatik kapanıyor bunu 2. kilitlemede yapmasını sağlamanın bir yolu varmı

Araç rolantide belli bir süre çalıştır mesela 1-2 dakika sonra birden gaz ver bakalım duman atıyor mu?

Evet 2 dakika rölantiden sonra gaza basıldığında duman atar ise subap lastiklerinin değişmesi gerekiyordur. aynı sorun benim arabamda da var çünkü.

Evet 2 dakika rölantiden sonra gaza basıldığında duman atar ise subap lastiklerinin değişmesi gerekiyordur. aynı sorun benim arabamda da var çünkü.

Bende de oldu değişti. Sorun kalmadı ;)

Bu mevsimde egzozdan hafif bir beyaz duman (buhar) çıkması normaldir. Gözlemlediğim kadarıyla LPG li araçlarda bu buhar olayı daha fazla gibi.

Bu mevsimde egzozdan hafif bir beyaz duman (buhar) çıkması normaldir. Gözlemlediğim kadarıyla LPG li araçlarda bu buhar olayı daha fazla gibi.

Hem buhar hemde su atımı fazla oluyor abim.

Hem buhar hemde su atımı fazla oluyor abim.

Bu sene 3-4 bin km civarında LPG li araç kullandım, LPG'nin en güzel yanı yakıt alırken "defoyu fulle" demek oluyor, onun haricinde LPG'yi sevmedim :(.

lpg'nin en kötü yanı bence kredi kartı kampanyalarına katılamamak. mesela geçen ay tek seferde 75tl yakıt alsaydım 15 lira puan kazanacaktım. depoyu fullemek 72 lira olunca malesef kampanyadan faydalanamıyorum

lpg'nin en kötü yanı bence kredi kartı kampanyalarına katılamamak. mesela geçen ay tek seferde 75tl yakıt alsaydım 15 lira puan kazanacaktım. depoyu fullemek 72 lira olunca malesef kampanyadan faydalanamıyorum

İki kere aynı sorun bana da denk geldi, ben de eksik olan miktar kadar benzin alarak aradaki açığı kapatmıştım :)

abi tamamlaması sorun değil de şim72 lira bir çekiyo diğerini ayrı çekio. hesap tutmuyormuş :D

Geri