Beyaz Corsaya AngeL

BabyFaceM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bembeyaz Aracıma AngeL Dusunuyorum ama Sıyah mı krom mu Karar Veremıyorummmm...bıryandan sıyah beyaz uyumu bır yandan bembeyaz arabaya kromun göz alıcılıgı kararsızım arkadaslar bır yardım sızceee...

Bembeyaz Aracıma AngeL Dusunuyorum ama Sıyah mı krom mu Karar Veremıyorummmm...bıryandan sıyah beyaz uyumu bır yandan bembeyaz arabaya kromun göz alıcılıgı kararsızım arkadaslar bır yardım sızceee...

tabiki siyah :good:

Siyah bence..;)

Bence de siyah.Çünkü siyaaaaah beyaaaaaz şampiyon şampiyon beşiktaaaaş :) Şaka bi yana sonar kit düşünüyosan onların beyazlarının standart farlardan bi farkı yok.Angelların da sadece gece göründüğünü düşünürsen gündüz bişey belli olmaz.Verdiğin paraya yazık olur.Ama siyah her araca çok yakışıyo bence

siyah

siyah tabiki kaça buldun acaba

vatansever bısey sorcam acıl ama yan cıtanın bırını soktum altındakı ban kapıda kaldı ve cıkaramıyorum ne tavsıye edersın

senin araba zten bembeyaz her tarafı bnce krom yaptr beyaza gider.yakışır

abi sihay olur ya bence hele siyah arabaya manyak oluyo böcek gibi duruyo benim arabanın rasimleride geliyor yakında inşallah m3 ayna aldım carsa c ile aprat tutmadı ole olunca kaldı :(

Son düzenleme:
gaz la çıkart gazı sür ve yumuşat ondan sonra yavaşça çizmeden sök
beni de bilgilendirirmisin

tabiki siyah eskiden krom mu wardı :)

Geri