Bertone jant seçimi.. Tavsiye ve öneriler..

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Jant seçimini 3 açıdan değerlendirmenizi istiyorum;

1_ Büyüklük => 17" mi - 18" mi ?
2_ Şekil => Çok kollu mu - 5 kollu mu ?
3_ Renk => Siyah mı - Gri mi ?

Araçta yanlış bilmiyorsam 5 cm yay var..
Aracı görmeyenler imzamdaki albümden ulaşabilirler..

17" jant ve 215/40 lastik günlük kullanım için ideal, turbonun da orijinal ölçüsüdür. 18" jant olursa lastik ölçüsü 225/35 olmalı, günlük kullanımda rahatsızlık verebilir. Tavsiyem 17" jant, 215/40 lastik, aşağıdaki tipte bir jant.

motegi_touge_ltgy_ci3_l.jpg

kesınlıkle turbo jantı takmalısın..

Bence,
1) Büyüklük : 17
2) Şekil : 5 kollu
3) Renk : Gri

Saygılar.

17" jant ve 215/40 lastik günlük kullanım için ideal, turbonun da orijinal ölçüsüdür. 18" jant olursa lastik ölçüsü 225/35 olmalı, günlük kullanımda rahatsızlık verebilir. Tavsiyem 17" jant, 215/40 lastik, aşağıdaki tipte bir jant.

motegi_touge_ltgy_ci3_l.jpg

Aklımdaki jant buna benzer bi jant başkan, hafif ofsett, siyah kollu.. Teşekkür ederim öneri için..

aracında bulunan orj jantları yerınde olsam degıstırmezdım,eger ılla degıstırcek olsaydım da turbo jantı alırdım.orj jant kadar hıc bır jant bu arabayı bu kadar guzel gosteremez bence...

bu jant yakışır bence 17'' yeterli olur.

tft_802.jpg

aracında bulunan orj jantları yerınde olsam degıstırmezdım,eger ılla degıstırcek olsaydım da turbo jantı alırdım.orj jant kadar hıc bır jant bu arabayı bu kadar guzel gosteremez bence...
+1, bence de hiçbir şey orijinali kadar güzel değil. Şu anki hali zaten tam karizma. Karar sizin saygılar.

Geri