bertone 1.6ya turbo takılırmı

linea rossa 53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar berone 1600c ye turbo taktırcaz veya temiz cıkma 2bin turbo motorla motorunu değişticez aca uym sağlarmı bilgisi olan varmı

satıp 2.0 turbo alsan :D

1.6cc turbo için mükemmel para harcarsın :D yeni motor içinde öyle..

1.6cc atmosferik 150hp ye kadar yolu var ama o paralara yine senin aracını satıp üstüne koyarak 2.0T alabilirsin..

hem ben olsam linea rossa ya turbo takmaz gider 2.0T alırdım bikere jantları yeter;)

yane demem o ki bu çok büyük bir fantezi olmuş :D bence hiç uğraşma sat arabanı bitane 2.0T al

yada benden sana tavsiye bak bu fikride herkes vermez madem turbo sağlam giden araba istiyorsun al bitane astra sfi gsi c20let 'e çevir miss gibi bin :D

arkadaslar berone 1600c ye turbo taktırcaz veya temiz cıkma 2bin turbo motorla motorunu değişticez aca uym sağlarmı bilgisi olan varmı

Taktır arakadaşım taktır, hatta şöyle Garett GT40 gibi büyük birşey taktır. Turbonun fişinini 3'lü prize takınca araç gitmeye başlıyor zaten, başka hiç bir şeye ihtiyaç yok, bilgisayara ram takmak kadar kolay.

Taktır arakadaşım taktır, hatta şöyle Garett GT40 gibi büyük birşey taktır. Turbonun fişinini 3'lü prize takınca araç gitmeye başlıyor zaten, başka hiç bir şeye ihtiyaç yok, bilgisayara ram takmak kadar kolay.

haşin başkan :D

Tecrübe ayrı birşey :rolleyes:

İnanın üzülüyorum arkadaşlar, 1.6 araca turbo takılması ile ilgili bilmem kaç tane başlık açıldı ve hepsine de sabırla cevap yazdık. Ana sayfada yazıyor koskocaman "Lütfen arama yapmadan yeni konu açmayınız. Aradığınız birçok cevabın, "Arama" butonunun altında olduğunu unutmayınız." diye.

İnanın üzülüyorum arkadaşlar, 1.6 araca turbo takılması ile ilgili bilmem kaç tane başlık açıldı ve hepsine de sabırla cevap yazdık. Ana sayfada yazıyor koskocaman "Lütfen arama yapmadan yeni konu açmayınız. Aradığınız birçok cevabın, "Arama" butonunun altında olduğunu unutmayınız." diye.

neyse nasip bu arkadaşaymış :D

1.6 turbo bitek arabada güzel olda kuş serisi :D :D

peki burak seyri değiştirelim 1.6 ecotece turbo taksak nası olur :):)

Son düzenleme:
Geri