Benzine zam mı demiştiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balaklava var abi bişey olmaz kafaya geçirince özel harekat gibi oluyorsun:D

taşıma ruhsatlı silahlar açık bir tehdit unsuru varsa veriliyor ve bir yakınımız kendisini tehtit edeni silahla kovalayıp kaçırdı diye mahkemelik olmuştu yakında kendi düşüncelerine uymayan savcı ve hakimleri de içeri tıkmak için bir yol açılıyor peki sormazlar mı bu ülkede istihbarat nerde polis nerde diye (askeri yazmadım herkes nerede olduğunu biliyor)
turist meselesini de başımdan geçen olayı anlatayım annemle ben sarışın olduğumuz için bizi turist sanarlar bir kaç yıl önce antalyada bir mağazada bişeyler bakmak için girdik satıcı "aha turist geldi bak nasıl yoluyorum dedi yanındaki çırağa" bende höst biz Türküz kimi yoluyon sen dedim onun üzerine abi onlar çakma gümüş hakikiler arkada dedi bunun üzerine bişey almadan çıktık ve bakanlığa dilekçe verdik cevap olarakta serbest rekabet piyasası diye bir cevap gelmişti güler misin ağlar mısın
bir sonraki seçimlerde paravan arkasına gizli kamera koyup akp dışında oy atanları tespit edip içeri atarlar diye beklemeye başladım artık:D

Balaklava kar maskesi gibi birşey herhalde :)

Trist olayı birşey mi?Binlerce sahte çek ve senet veren insan yasaya göre affedildi, alacaklılar borç batağına sürüklendi, haciz işlemi bile kaldırıldı artık kimse sahte çek senet vermekten korkmuyor bile.Turist olayı birşey mi :)

Ben hakim ve savcıların silah taşımasına karşı değilim, benim karşı olduğum % 50 oranındaki indirime. Devletin güvenlik güçlerine yasa ve görev gereği "beylik silah" veriliyor, orada bile eşitsizlik var. Bir kısım devlet görevlisine beylik silah ücretsiz verilirken birilerine ücret karşılığı satılıyor. Devlet gerekli gördüğü kişilere silah karşılığı bir ödenek tahsis edebilir (mesela en ucuz silah kadar), silah alacak olan devlet görevlisi gider MKE kurumuna ödeneğine karşılık gelen silahı alır, haaaa oradaki silahları beğenmedi mi, o zaman devletin verdiği ödeneğin üzerine kendi cebinden ilave yaparak beğendiği silahı alır. Bu şekilde silah alınmasına (görev tahsisli) karşı değilim, özel indirimlere karşıyım. Çünkü bir kurum % 50 indirimle bir ürün satarak para kazanabiliyorsa o zaman sade vatandaşı resmen kazıklıyor demektir. Benzinciler bayi karımız az diye ağlamıyorlarmı, madem karları az o zaman neden vekil ve tayfasına özel indirim yapıyorlar, acaba bu kıyağın altında OPET'in zararını telafi edebilmek için devlet ihalelerinde ayrıcalık sözümü verildi?

Ben hakim ve savcıların silah taşımasına karşı değilim, benim karşı olduğum % 50 oranındaki indirime. Devletin güvenlik güçlerine yasa ve görev gereği "beylik silah" veriliyor, orada bile eşitsizlik var. Bir kısım devlet görevlisine beylik silah ücretsiz verilirken birilerine ücret karşılığı satılıyor. Devlet gerekli gördüğü kişilere silah karşılığı bir ödenek tahsis edebilir (mesela en ucuz silah kadar), silah alacak olan devlet görevlisi gider MKE kurumuna ödeneğine karşılık gelen silahı alır, haaaa oradaki silahları beğenmedi mi, o zaman devletin verdiği ödeneğin üzerine kendi cebinden ilave yaparak beğendiği silahı alır. Bu şekilde silah alınmasına (görev tahsisli) karşı değilim, özel indirimlere karşıyım. Çünkü bir kurum % 50 indirimle bir ürün satarak para kazanabiliyorsa o zaman sade vatandaşı resmen kazıklıyor demektir. Benzinciler bayi karımız az diye ağlamıyorlarmı, madem karları az o zaman neden vekil ve tayfasına özel indirim yapıyorlar, acaba bu kıyağın altında OPET'in zararını telafi edebilmek için devlet ihalelerinde ayrıcalık sözümü verildi?

2 gün önce okuduğum haber geldi aklıma.

Emekliler gözlük alırken devletin verdiği paranın üstüne para katarak gözlük çerçevelerini istedikleri şekilde alırlardı.Şimdi devlet barkodlu gözlük çerçevesi satacakmış, devletin verdiği çerçeve ücretinin üzerine para katıp istediğiniz gözlüğü alamayacakmışsınız :) Çok yaşa padişahım :)

Balaklava kar maskesi gibi birşey herhalde :)

Trist olayı birşey mi?Binlerce sahte çek ve senet veren insan yasaya göre affedildi, alacaklılar borç batağına sürüklendi, haciz işlemi bile kaldırıldı artık kimse sahte çek senet vermekten korkmuyor bile.Turist olayı birşey mi :)

aynen öyle abi bu tarz bişey:http://www.google.com.tr/imgres?img...MMT2sgbNzICYAw&sqi=2&ved=0CCoQ9QEwBA&dur=4838

kesin var bir alicengiz oyunu 800 dolara glock almak bedava benim 92fsye ödediğim fiyatı düşününce deli olmamak elde değil
2 gün önce okuduğum haber geldi aklıma.

Emekliler gözlük alırken devletin verdiği paranın üstüne para katarak gözlük çerçevelerini istedikleri şekilde alırlardı.Şimdi devlet barkodlu gözlük çerçevesi satacakmış, devletin verdiği çerçeve ücretinin üzerine para katıp istediğiniz gözlüğü alamayacakmışsınız :) Çok yaşa padişahım :)

eyvahh kızılay mı dağıttı söz gerçek oluyor :D

Verdikleri 3 kuruş maaş onu da her fırsatta kafamıza kakıyorlar. Diş yaptırdım, kendim hastaneden emekliyim gittim özelde yaptırdım. Çünkü hiçbir hastane normal şartlarda kaliteli protez yapmıyor. 4 aylık emekli maaşım kadar bedeli cebimden karşılayarak özelde yaptırdım, sağolsun devletim protez faturasını bana gönder de protezin bir kısmını sana ödeyeyim mağdur olma diyor ama ben fiş alınca % 18 KDV ödüyorum bunun karşılığında faturanın en fazla % 10'u kadarını sağlık yardımı olarak geri veriyor, yani ben baştan % 8 zarardayım :).

Verdikleri 3 kuruş maaş onu da her fırsatta kafamıza kakıyorlar. Diş yaptırdım, kendim hastaneden emekliyim gittim özelde yaptırdım. Çünkü hiçbir hastane normal şartlarda kaliteli protez yapmıyor. 4 aylık emekli maaşım kadar bedeli cebimden karşılayarak özelde yaptırdım, sağolsun devletim protez faturasını bana gönder de protezin bir kısmını sana ödeyeyim mağdur olma diyor ama ben fiş alınca % 18 KDV ödüyorum bunun karşılığında faturanın en fazla % 10'u kadarını sağlık yardımı olarak geri veriyor, yani ben baştan % 8 zarardayım :).

abi devlet emeklilerin ölmesi için dört gözle bakıyor babam 30 senelik devlet memuru annemde 20 senelik devlet memuru ikiside emekli emekli olunca tekrardan çalışmak zorunda kaldık devlet sözde okuyanlara sağlık konusunda anne yada baba üzerinden tam güvenceyle bakıyor ama kickboksta yamulan dişlerimi düzelttireyim tel taktırayım dedim 18 yaşını geçmişsin dediler devletin diş hastanesindeki masraf 5 bin tl diyince vazgeçirdim bizimkileri alt tarafı iki tane çelik tel yani bunun masrafını doktorun işçiliğinide kat bin tl etmez kulak arkamı kollamaya başladım artık

Hatırlarsanız 26 Kasım 2012 günü OPET'e bir e-mail atmıştım. 27 Kasım da e-mail'in alındığına dair bilgi vermişlerdi. Cevap gelmeyince 29 Aralıkta şu e-mail'i attım;
Sanırım elektronik postama cevap vermeyi unuttunuz, eeee ne yapalım o zaman biz de sizi unutursak kusura bakmayın.

Bunun üzerine bugün gelen cevap;

Sayin İlgili ,

Oncelikle gostermis oldugunuz ilgi icin cok tesekkur ederiz.

OPET Petrolcülük A.Ş OPET Otobil sistemi aracılığı ile çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği gerçekleştirmektedir. İleri teknoloji içeren altyapısı ile akaryakıt tedariği ve takibi konusunda kullanıcılarına en üstün hizmeti sunan OPET Otobil Sistemi, genelde toplu ve yüksek miktarda alım yapan ve bu alımları ile ilgili taahhüt veren şirket veya gruplara belirli süre için bu koşullara bağlı olarak indirimli satış imkanı sunabilmektedir. Türk Parlamenterler Birliği ile de bu kapsamda bir işbirliği gerçekleştirilmiştir.
Bu tür uygulamalar sadece Türk Parlamenterler Birliği’ne tanınan bir ayrıcalık veya şirketimize özel bir durum olmayıp akaryakıt dağıtım sektöründe yaygındır ve sektörümüzde faaliyet gösteren bütün şirketler Türkiye’nin çeşitli resmi ve özel kurum, kuruluş ya da birlikleriyle benzer koşullarda satış anlaşması yapmaktadır. Bireysel tüketicilerimiz ise OPET Kart ve OPET Worldcard aracılığı ile yaptıkları alışverişler nispetinde, şirketimizin sadık müşterileri olmaları sebebiyle indirimli yakıt alma imkanından faydalanabilmektedir.

Daha detayli bilgi icin 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.
Musteri Hizmetleri
444 6738

Bu da benim yazdığım cevap;

Cevabınız için teşekkür ederim. TBMM veya Genelkurmay Başkanlığı gibi devlet kurumlarına veya şirketlere yapılan
indirimlere lafım olmaz. Burada beni üzen nokta milletvekili ve yakınlarına sağlanan ayrıcalıktır. Bu kesime zaten
devlet tarafından bir çok yerde indirimler sağlanıyor, bazılarının altlarına makam arabaları veriliyor, maaşları güzel.
Bu şartlar altında OPET'in bu kesime yaptığı % 7 lik indirim denizde su damlası gibidir, ama OPET herşeye rağmen
"çorbada bizim de tuzumuz olsun" dediyse ona da ne ben ne de bir başkası karışamaz. Yanlız birçok müşterileriniz
bu durumdan rahatsız, inanmazsanız akaryakıt istasyonlarınızda bu konu hakkında bir anket düzenleyin bakalım
sonuçlar nasıl çıkacak?
Saygılarımla.

Not: Aklıma gelmişken şehit aileleri ile gaziler ve aileleri için de böyle bir kampanya düzenlemeyi düşünüyormusunuz?

Oy verenlerin eseri herşey şu an türkiyenin her hali.Oy veripte sonra ağlamayın :) Lafım oy verenleredir :)

Geri