Benzine yapılan zama inat yakıt tasarrufu !

benzin yatırımı yapmak lazım bundan 7-8 ay önce 29 bin tl si ile 10 bin litre benzin alan bir kişinin şuan 36 bin lira parası olacaktı yani 8 ayda 7 bin lira kar ne dolar ne euro u kadar para getirmez

benzin yatırımı yapmak lazım bundan 7-8 ay önce 29 bin tl si ile 10 bin litre benzin alan bir kişinin şuan 36 bin lira parası olacaktı yani 8 ayda 7 bin lira kar ne dolar ne euro u kadar para getirmez
Benim de aklımda ama benzini depolayacak bir yer bulamıyorum :kop:. Mevcut Opel'imizi satıp parasını benzine yatırsak bir sene sonra daha yenisini almak mantıklı ama müşteri nerde? Sekiz ayda % 20 den fazla kar bu devirde bizim gibi sabit ücretliler için süper fırsat ama biz bu işe girsek kesin benzin fiyatları düşer :(.

Benim de aklımda ama benzini depolayacak bir yer bulamıyorum :kop:. Mevcut Opel'imizi satıp parasını benzine yatırsak bir sene sonra daha yenisini almak mantıklı ama müşteri nerde? Sekiz ayda % 20 den fazla kar bu devirde bizim gibi sabit ücretliler için süper fırsat ama biz bu işe girsek kesin benzin fiyatları düşer :(.

Abi gercekten düşeceğine inanıyorsan bizim için kendini feda edermisin :D :kop:

Abi gercekten düşeceğine inanıyorsan bizim için kendini feda edermisin :D :kop:
Neden olmasın ki? Ben batayım önemli değil en azından 70 milyon kurtulur :). Çalışırken yatırım olsun diye (memur zihniyeti işte :)) arkadaşlar döviz alırlardı. Üç beş gelir olunca çocuk gibi sevinirlerdi. Dediler abi sen neden almıyorsun, az çok bir şeyler oluyor dediler. Ben garanti olana yatırım yapmayı severim dedim ama ısrar ettiler. Başıma gelecekleri çok iyi bildiğim için sadece bir 50 dolar aldım (yatırım yaptığım için :) o 50 dolar halen durur). Acayip para kazandım. O zamanlar doların büyük süksesi olduğu için yaklaşık 1.70 lerden almıştım, şimdi dolar kaç lira oldu ku ki, epeydir döviz kurlarına bakmıyorum?:kop:

Savaş abi moralini bozmak gibi olmasın ama :)
Dolar Kuru Alış: 1.4492 TL
Dolar Kuru Satış: 1.4562 TL
senın 50 dolar olmuş 35$ :)

verdiğim paranın 1 lirası analarının ak sütü kadar helal geri kalanı haram olsun pe....klere....:D:D:D

savaş abi izinde ilerliyorum. aynı yatırımsal hatayı bende yapmışım :)

savaş abi izinde ilerliyorum. aynı yatırımsal hatayı bende yapmışım :)
İmamın dediğini yap, yaptığını yapma :kop:.

Geri