Benzine yapılan zama inat yakıt tasarrufu !

Logo mogo gibi şeyler İ.Melih'i kazımaz :) :).

hepsinde klima yok onların sanırım

benzin 8 lira olsun otoçoslarda 3.5 lira :D

Ah şu benzin ah...

Kış aylarında daha çok yakıt tüketiyoruz..

Tasarruf için aklınızın bi kenarında bulunsun, çoğumuz biliyoruz..

- Zorunlu olmadıkça 2000-3000 devir aralığında kullanın, "bi modçu k.çınıza yapışıp salça olmadıkça :D"
- Kırmızıya yakalanmamak için ışıklardaki 'yeşil dalga' hızlarına dikkat edin, "kimi zaman yaparım sahilyolunda, 50 km/h ' da sabitleyin"
- Uzun yanan ışıklarda, otomobilinizi stop etmeyin,
- Ani ve aşırı gazlamalardan kaçının :D

Bizim dizellerde 2000 devirden sonra asıl kullanası gelior insanın gaz pedalını. :D Tasarruf için bunlara değermi bilmiyorum çünkü yeterince geldi zam. Bu önlemlerin çok da etkisi olacağını sanmıyorum. Depo başına 20 milyon farketti benim. Bir depoda bu söylediklerine dikkat etsem 5 tl farkeder etmez. :D Değmez yani.

bundan 2 sene öncede 5 tl için farketmez diyorduk fakat, 2 sene önce benzin 2.50 felandı. şimdi 3.70, zaten litresi 10 TL olsada fark etmez sizin için cünkü bi önceki fiyatı 9.9TL olacaktır :)

30 liralık alıyordum çeyrekteyken yarım depo oluyordu tam çizginin üstünde şimdi baktım ki yarım depoya bile gelmedi. Rezillik... Litresi 3.070 olmuş. 3.040 dı 2 gün önce yine zam gelmiş nasıl iş bu anlam veremiyorum. Bunların hepsi bir bir çıksın sorumlulardan.

Litresi 3.070 olmuş. 3.040 dı 2 gün önce yine zam gelmiş nasıl iş bu anlam veremiyorum..

valla bu fiyata alıyorsanız iyimiş biz. 3.7TL ye alıyoruz.. :) sanırım yanlış yazdınız.

kaan bey mazot alıyor

Geri