benzine vergilere yapılan zamlar yeni teorim

Yaz gelsin Kaybis'e devam ilk 20 dk da bedava :D

vatandaslar-ucretsiz-bisiklet-surerek-zayiflayacak.jpg

yalnız ilki çok baba :D :D
Zaten benim de gözüm ilk öncelikle ona takıldı. Yaşımdan dolayı hastaneden rapor alsam bu araç için ÖTV indirimi yaparlar mı?:kop:

Kadett$20Titel01.jpg

bu en güzeli odunla calisiyor kazanli ..odun talasinin hava bio cöp ve su basincindan olusan gazla calsiyor
Wirbeschicht_station%E4r.gif

Son düzenleme:
Verecen odunu verecen odunu o zamanda oduna kömüre zam gelir :D

Kadett$20Titel01.jpg

bu en güzeli odunla calisiyor kazanli ..odun talasinin hava bio cöp ve su basincindan olusan gazla calsiyor
Wirbeschicht_station%E4r.gif

evet bunu gördüm national da bir programda yeşilci iki adam var her şeyi yeşilden elde ediyorlar elektrik su v.b :D adamlar aynen bu uygulamayı bir pick up a yapdılar pick up ın arkasına kazan koydular verdiler odunu verdiler odunu :D bir iki deneme ince ayardan sonra araba tıkır tıkır çalışdı bir nevi lpg gibi bir şey :D ama o işi yapan uzman bir adam geldi kendi aracındada kazan varmış ayarı o yapdı yaparken anlatıyordu eski nesil karbiratörlü jikleli araçlarda bu sistem daha verimliymiş falan :D

herkez ıstanbul adalarda yasasın böyle bır sıkıntınız kalmaz :D buyuk adaya yazlıga gıdınce ohh dıyorum araba yok bısıklet var benzıncı yok, içimde anlamsız bır huzur oluyor :)

herkez ıstanbul adalarda yasasın böyle bır sıkıntınız kalmaz :D buyuk adaya yazlıga gıdınce ohh dıyorum araba yok bısıklet var benzıncı yok, içimde anlamsız bır huzur oluyor :)

:good::good::good:

bu sefer adalardanda yaşayanlardan istanbuldan kaçdı kapdı vergisi alırlar :D :D

bubble-bike-electric-three-wheeler-4_elCSy_18770.jpg

Savaş abiyle yakında bunun yerli üretimine başlıycaz :kop: :kop: :kop: :kop:

Geri