Benzine büyük farkkkk

Basbas bagırdım bu parti ülkeyi mahveder diye.Her yer satıldıgı yetmiyomus gibi ortada kapatılan borçta yok yapılan bir fabrika bile yok ki olanlar bile satıldı.Ayrıca dünyanın en pahalı vergilerini verdiğimiz yetmiyo gibi bir agac dikilmiyo.Verilen bütün paralar devletimize gittiğine inanmıyorum.Birileri cebini dolduruyo ve halkımız hakkını aramayacak kadar sessiz.Bu sessizlik nereye kadar.

Arabayı zaten kullanmıyoduk bu sefer otoparkta yatar artık

Bu hükümede oy verıp halada verecek olan arkadaşların vıcdanları naşıl rahad şaşıyorum doğruşu(!)

Bılmezler mı gün olur devran döner...

arkadaşlar geçmiş olsun

yılbaşı zamları gelmiş

köprüler gişelere zam gelmiş
araba vergilerine zam gelmiş
benzine gelen zam mı söyleme me bile gerek yok..
cep tellerden de bir vergi alıcaklarmış ama sinirlerim bozuldu kanalı değiştirdim dinlemedim o kısmı..

hahahaha bızım burda cevre duzenleme planlama merkezı dıye bır bına yapıyorlar. ıhale bedelı 13 trılyon. 6 katlı bına... e halıyle bu tıp trılyonlar bınlerce olunca vergılerde artacak. hızmet ıstıyoruz ya al sana hızmet. ben hıc bısey ıstemıyorum. 3 lıralık şeye 30 lıra ıhale acar bu namussuzlar. bana hızmet vermeyın. bırakın boyle kalsın param da cebımde.

holeeeyyyy gene zam gözüm yollarda kaldı ya nerde diye abilerim adamın hakkını yemeyin işçiyede zam yapıyor :) yapıyor ama gemicik hesabı ZAMCIK:D biz bunları hak ediyoruz bize müstehak gene seçim olsa gene bu millet oy verir gene söylüyorum deveyi diken insanı .... yaranır bu ülkede millet at gözlüğünü takmış durmak yok yola devam aynen öyle dikine gidiyorlar bu millet ne yapsaın seçim geldimi yağlamıyı bilirler seçim geçtimi yağsız bindirmeyi bilirler adam yapıcaklarını önceden diyordu bu millet haber izlemez siyaset programı izlemez abuk sabuk şeyleri izlerse ( ki halkta haklı adam gibi program yok ) tarihini bilmez geleceğini siyaseti bilmez ise daha çok oy atarlar çok konuştum kusura bakmayın ;)

ee hak ediyor bizim milletimiz ona zam buna zam.Evde doğalgaz yakamasın arabasına benzin koyamasın rahat rahat telefonlarda konuşamasıni,bir dünya şey varda kör olan birinin gözünü açamam :))sonra bide 55o lira maas alsın geçinsin daha neler..

bu zammı yapan adamların saatte harcadıgı benzin parası 3 kişinin maaşına bedel..hak ediyolar daha da fazla yapsınlar ki oy versinler yine..ülkeyi sattılar ;)))
şimdi vatandaşın parasını yiyorlar :))

YAŞA tayyip abi :))) ne diyim yine gidin oy atın :)))) altınızdaki donuda alsın :)))

:tesk::tesk::tesk: ederim ağzına sağlık...

ya çevremde 1 tane bile bu devletten memnun olan yok bu adamlar nasıl bu kdr oy toplayabilir. aklıma başka şeyler geliyor. seçimlerden önce önce 3 milyon kişinin yalandan yere nüfusa eklenmeside cabası.

ya 1 hafta önce araba aldım almadan önce benzin 3,38 di bugün benzin 3,76.bütün suç benim arkadaşlar kabul ediyorum..

ya çevremde 1 tane bile bu devletten memnun olan yok bu adamlar nasıl bu kdr oy toplayabilir. aklıma başka şeyler geliyor. seçimlerden önce önce 3 milyon kişinin yalandan yere nüfusa eklenmeside cabası.

1) senin muhalefetin iktidarından bile berbat olursa (chp ,mhp) millet alternatif göremesse oy verir..
2) seçimden önce 1 oya 1 kilo kömür ddağıtırsan millet oy verir
3) seçimden önce erzak dağıtırsan millet oy verir
4) seçimden önce eğer sana bağlı belediyeler mahallerde hizmeti arttırıp göz boyama yaparlarsa ve inceden aba altından sopa gösterirlerse bakın bizim partimiz giderse hiç bir hizmet alamassınız diye millet oy verir..
5) doğudaki aşiret kabile cemmat liderlerini kafalayıp kendi safına çekersen her bir aşiret kabile liderinin cemaat liderinin oyu on binlerce oy demekdir..

bunları hepsinin dışında eğitimli insanlar mevcutun dışında alternatif bir parti göremezlerse oy verir.. ben hiç ak partiye oy vermedim ama chp mhp yede vermem yıllardır akp den önce zaten hükümet bu insalardaydı başımıza o zamanlar ne geldiyse şimdikinden on kat beteri geldi.. onların zamanında bu ülke devalüasyon gördü onların zamanında bu ülke ihtilalin eşiğine geldi 28 şubatta onların yüzünden bunlardan beter zamlar yedik..

akp yi hiç sevmiyorum hiç oyda vermedim ama alternatifde göremiyroum ne yazık ki kimse bana artık ideolojisi çürümüş hiç bir politikas olmayan işi gücü sadece muhalefet olan iyiyede kötüyede muhalafet eden başındaki insanların 60 yaş üstü olan chp mhp gibi partilere oy verdirtemez..

bu seçimde bir farklılık yapıcam şu genaral vardı onun partisine oy vericem adını unuttum ama adam gibi adam hiç olmassa doğru düzgün atatürkçü vatan perver adam orası burası oynamıyor..

Geri