benzine 20 kuruş zam yolda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grattis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pompala yavrum pompala

Forum kurallarını düzenleyen ben olsaydım; Çalışanların yıllık %5 zam aldıkları bir ülkede herhangi bir ürüne bu orandan fazla zam yapıldığında herkesin istediğini yazabilceğini belirten bir kural eklerdim!!

zamda zam zam zama zam zamda zam zamada zam zama zam:)litresi 5 ytl olsun valla en iyisi binen binmeyen belli olsun tüpede zam yoldadır ztn allahın emri

Diyecek laf bulamıyorum...........

bence küsüratlı olmasın, 4 tl olsun, sonra zam yapacaklarsa 5 tl olsun, yani 1tl lik artışlar yapsınlar her seferinde, yada kafadan 10 tl ye sabitlesinler ama 10 tl nin üzerine asla ve asla çıkmasınlar ve böylece konu kapanmış olsun.

Diyecek söz bulamıyorum vergiden vergi almaya başlarlarsa hiç şaşırmıyacağım.:mad::mad:

Onu da yapıyorlar zaten uzun zamandır. Sattığımız malın vergili fiyatı üzerinden bir diğer vergiyi hesaplayarak ödüyoruz yıllardır. :mad::mad::mad:

arkadaşlar,böyle gelmiş böyle gider.türkiyede milyonlarca araç var.benzin neden artmasın ki?ufak bir zam milyarlar kazandırıyor.benzinin düşmesi için petrolümüz çok olması lazım.o zaman düşer.

daha ne yapalım ya bısıkletmı alalım adamı hayattan bıktırıyorlar helekı arabsı km 550 bin yakınca:D

Geri