Benzine %19 indirim! Sıra Motorin de.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
19462481.jpg

İndirimin yüzde 19 oranında olacağı açıklandı. Bu oranla birlikte benzinin litresi 80-90 kuruş ucuzlayacak.

Fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Motorin fiyatlarında da bir indirim bekleyen sektör temsilcileri, indirimin Çarşamba günü gerçekleşebileceğini öngörüyor. Benzin fiyatlarının düşüşünde uluslararası ham petrol fiyatlarındaki aşağı yönlü hareket etkili oldu. İndirim sonrasında benzinin litresi 3.97 liraya inecek. İndirimden sonra İstanbul’da 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatının 4.84 liradan 3.94 liraya düşmesi bekleniyor. Benzine 2013 yılı içerisinde 2 kez zam yapılmıştı.
24 Ocak’ta yapılan 8 kuruşluk zammın ardından 31 Ocak’ta da benzin fiyatları 10 kuruş daha yükseltilmişti. Böyle de Bir Nisan şakası yapılmaz ama yapayım dedim.

1 nisan şakası ile ilgili face de dolaşan bir yazı var ne kadar doğrudur araştırmadım. Ama göz atmanızda fayda var

Ulen yoksa meclise bir şey mi oldu dedim :D

1 nisan :d

şakası bile mutlu olmaya birazda olsa tebessüm ettirmeye yetebiliyor :)

dedim herhalde vatanı bölmelerinin satmalarının sus payını veriyorlar!

Emre sen konuyu açınca sana güvenip hemen gidip oğlana sıfır benzinli bir corsa aldım.
döndüm baktım bir nisan şakasıymış, arabayı da geri veremem ben anlamam bundan sonra benzin masraflarının %19' unu senden alacağım.:sopa:

benim 1 nisan konusu mındar oldu :D

Sazan.avi modundayım.

beni yıktın..........
alkol ve müslüm moduna geçiyorum...

Geri