Benzinde gaz yemiyor

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: Arkadaşlar yalovada tatildeyim burda ustalara güvenim yok benzinde arabamı ilk çalıştırdığımda kalkışta çekiş yok sonradan açılıyor.ancak lpg ye geçtikten sonra canavar gibi ne olabilir bir fikir verebilirmisiniz.

yakıt pompası veya regülatörü

aynen yaw
benim astra da yapıyo aynı şeyi
hatta gecenlerde ilk çalıştırdıgım anda benzindeyken daha ayagımı debriyajdan kaldırmadan gaza bastım biraz ve istop etti anlamadım :confused:

hatta arabayı ilk aldıgımda henüz lpg yoktu. gaza bastıktan sonra motorun tepkisinin geç geldiğini hissetmiştim ama lpg takınca bu tepki daha hızlandı.

ben bi sebep olarak da gaz ve benzinin difüzyon hızı farklarının etkili olabileceğini düşünmüştüm.

arabamda sorun oldugunu duymak zoruma gidiyo da biraz :) maddi ve manevi :)

masraflı bi sorun yoktur umarım...

bizim kapalı otoparkın çıkışı biraz eğimli sabahları benzinle çıkarken zorlanıyor hatta eğimin yarısında kalır gibi oluyor gazı iyice kökleyince bağırarak çıkıyor. büğün sabah parkta lpg ye geçmesini bekledim ve lpg le çıktım canavar gibi çıktı valla, kafam karıştı bir bilen varsa sorunu lütfen yazsın.

kelebek bogazı temizligi. egr valfi temizligi. rolanti regülatörü temizligi. carbon clear. benzin pompası kontrolü.

yukarıdakileri yaptırmayı dene istersen

slm aynı sorun bendede var ama bende sorun lpg taktıralı ortaya çıktı. ustalarda serviste sorunu bulamadılar nerdeyse tüm sensörleri temizlediler. ama sorun hallolmadı.

bendede aynı sorun var carbon clean yaptırdıktan sonra geçmişti fakat 4000 kmö sonra tekrar başladı gaz da canavar gibi benzinde sabahları araba gaz yemiyor.

slm mustafa tatar carbon clear nedir aynı sorunu bende yaşıyorum iyice canımı sıktı ben lpg takrıdkıtan sonra sorun ortaya çıktı

aynı problem bendede başladı

benzin pompasındandır.

Geri