Benzin Yetmedi Suya Oda Yetmedi Şekerede KOYDULAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
AĞIZ TADINI KAÇIRAN ZAM

Günün diğer zam haberi de Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan geldi. Şekerin fabrika satış fiyatına, yüzde 5,2 zam yapıldı.

50 kg'lık torbada kristal şekerin kg satış fiyatı, KDV hariç 1,73 liradan 1,82 liraya yükseltildi. Yeni fiyatlar 14 Temmuz'da uygulanmaya başlandı.

kaynak:internethaber

:D alıştım artık hergün zam yapsınlar bişeylere..

İbrahim felaket habercisi gibisin :) Zaten çayın tadı şekersiz daha güzel oluyor :)

benzin zammı zincirleme reaksiyon yapıyo galiba..
ibrahim sen haber verirken biz de zam yapanlara söverken mesaj rekoru kıracaz..

bide zamların oranı, krizi fırsata çeviren işverenlerin çalışana yapmadığı maaş zamlarıyla hatta biçok işyerinde kesintilerle bikaç kat artıyor.
yine pinpon topundan %0,1 enflasyon hesabı yaparlar :mad:

"koy koy suyundanda" diye sezenin parçası vardı.

koysunlar bakalım vatandaş yemeye alışık ...verin oy siz devam edin

Otobüs firmalarının bazıları gereğini yapmış bile.

Bütcede açık bildim bileli kapanmadı da çözüm ortak ZAM şimdiki adıyla fiat ayarlaması peki bu işlerin kötü gidişin sorumlusu vatandaşmı yoksa seçtiğimiz kişilermi, bu yönetim işini bilmiyorlar sadece ekonomi olsa can sağlığı ,dışişleri ne durumda,hukuk hergün kavga yargı ile yürütmeci hükümet arasında,Milli eğitim dersek aklımıza sıfır çeken üniversite adayları gelirken onlar meslek liselerindeki normal liseler arasındaki katsayılarla uğraşıyorlar ne demeli,içinden gaz geçeceği şüpheli nabuko borusunuda döşeyip güvenliğinide uluslararası güçlere tevdi ettikmi herşey yoluna girecek şu okullar olmasa milli eğitim ne kolaydır değilmi dostlar Biz bu kazıklara çok alıştırıldığımız için gelene ağam gidene paşam deriz....

sessizcene ceptelefonlarınada vergi geldiğini not edim örneğin 31 € olan nokia 1203 şuanda 53 € nasıl artış :D

zam bize teğet geçer hamdolsun

çok şükür zamlarda teğet geçti...

Geri