Geçen pazar günü pikniğe gidecektik. Benzinlikte diğer aracı beklerken yanımıza biri yanaştı. Parasız kaldıklarını (temiz giyimli 2 kişilerdi), araçlarında benzin olmadığını için yola devam edemediklerini kendisine alacağımız benzin karşılığında arabada bulunan parfümlerden veya saatlerden hediye olarak ( tanesini piyasada 100-150 YTL olduğunu ) verebileceklerini söylediler. İnsanlık hali yolda kalmasın diye karşılık beklemeden 25-30 YTL lik benzin alayım dedim. Olur dediler. Sonra baktım araba 34 plakalı, bulunduğum yer İzmir. Kardeşim sen böyle İstanbul'a kadar nasıl gideceksin dedim. Ne yapayım abi dedi. O sırada benzinlik sorumlusu geldi, derhal orayı terk etmelerini yoksa sonucun kötü olacağını söyledi. Baktım işin içinde bir üç kağıtcılık var, benzin almaktan vazgeçtim. Benzinlik sorumlusu ile göz göze geldik, mesaj tamamdı.
Her gün bir yenisi geliştirilen üçkağıtçılık metodu. Aman ha dikkat diyorum. Ben yırttım başkaları yırtamıyabilir.
Her gün bir yenisi geliştirilen üçkağıtçılık metodu. Aman ha dikkat diyorum. Ben yırttım başkaları yırtamıyabilir.