Benzin ve motorin fiyatı düşürüldü !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geri çekildi kesin fırlayacak gene lastik gibi .. oyun içinde oyun güzelim türkiyem ah !! suskun milleti buldular, komşu gibi olsak bakalım neoluyor

seçime kadar iner.13 haziran sabahı durmak yok yola devam

vay beeee,düşmüş haaa!!!!
az bile fiyatı yakıtın.litresini 10 tl yapsınlar da kullansın millet ağız tadıyla,ne güzel yollar yapıldı gezeriz doya doya boş yollarda.nasıl olsa karnımız doyuyor gerisini boşveriiiinn.hökümet herşeyin iyisini bilir.yola devaaammm.

slm
bu indirimler bindirmeden önceki yağlama gibi geliyo bana, her indirim olduğunda kan ağlıyoruz,çünkü biliyoruzki acısını fena çıkarıyorlar,o yüzden indirim olduğunda hiç bir zaman sevinemiyoruz...Tecrübeyle sabit....

bu 3.49 dediği kırsal olmalı 3.69 eurodiesel şimdi 3.57 olmuş

Hep aynı taktik bide motorin 3.49 diyor alakası yok

Merak edıyorum yakıt zamlarına kızıpda mevcut hükümete oy veren var mı gene ..

Merak edıyorum yakıt zamlarına kızıpda mevcut hükümete oy veren var mı gene ..

Ohooo... :)

Konu dışı olacak kusura bakmayın ama, reklamları izliyorum.. Kamyoncu amca Bolu Dağı Tüneli sayesinde artık zaman kaybetmeden yolculuk yaptığından bahsediyor, hükümete teşekkür edip mutluluk pozları veriyor.. Acaba hiç mi mazot fiyatından şikayet etmedi, nasıl olduda gidip o reklam filminde güzelce rol yaptı...

Ohooo... :)

Konu dışı olacak kusura bakmayın ama, reklamları izliyorum.. Kamyoncu amca Bolu Dağı Tüneli sayesinde artık zaman kaybetmeden yolculuk yaptığından bahsediyor, hükümete teşekkür edip mutluluk pozları veriyor.. Acaba hiç mi mazot fiyatından şikayet etmedi, nasıl olduda gidip o reklam filminde güzelce rol yaptı...

Bsey olmaz 3 aylığına deposunu fullerler anlık mutlulugunu yaşar kamyoncumuz :)

Mehteran bölüğü yürüyüşe geçmiş diyelim.
Taktik aynen bu, değişeni yok...;)

Geri