benzin ve lpg de silkeleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayfer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hayfer

Kayıtlı Kullanıcı
42-Konya
merhabalar 2006 model astra h aracım gazdan ayağımı çekince ve gaza basınca silkeliyor(beşik gibi ileri geri yapıyor) ve bazen de gaz yemiyor sanki. aracın baskı balatası yeni değişti manifold kurum temizliği yapıldı bujiler değişti egr borusu temizlendi twinport flenci temizlendi bujiler değişti kelebek temizliği yapıldı filtreler değişti ve araç bilgisayara bağlanınca herhangi bir hata kodu vermiyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

merhabalar 2006 model astra h aracım gazdan ayağımı çekince ve gaza basınca silkeliyor(beşik gibi ileri geri yapıyor) ve bazen de gaz yemiyor sanki. aracın baskı balatası yeni değişti manifold kurum temizliği yapıldı bujiler değişti egr borusu temizlendi twinport flenci temizlendi bujiler değişti kelebek temizliği yapıldı filtreler değişti ve araç bilgisayara bağlanınca herhangi bir hata kodu vermiyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

ateşleme bobini

siboplara baktır. kompresyon ölçümü yaptırın çıkan değerlerden anlaşılacaktır. lpg nin yanma derecesinin yüksek olmasından ötürü egzos siboplarında erime olmuş olabilir.

Onu bunu bilmem LPG aracı bitirir.

Aracın subaplari değişti sonrasında kompresyon normal cikti

Ateşleme sistemi yada conta... başka açıklaması zor gibi.

Nadir abinin dediği gibi ya bobin yada conta,bobini orjinal taktır ama delphi marka

aracın subaplar yeni değişmiş,üstüne hava geçen yerler de hep temizlenmiş,bakınca silkeleme sebebi ateşleme kalıyor,contayla da zateb alakasın yok.
Şimdi bende astra h var aynı silkeleme bende de var,bobin hiç değişmedim,çekişinde yakıtında sorun yok,benzinde hiç kullanmadığım için denemedim,çok takmadım yani :) Astra H larda cim sensörü ve volanda silkeleme yapabiliyor,araç lpg montajında emme manifoldu yanlış delindiğinde de silkeleyebilir.

conta da değişti sübaplar değişirken ama sübap değişiminden sonra bu durum ortaya çıktı. gm bobin ile değiştirecem son çare o da olmazsa ayrılık yolları zoraki görünecek gibi bize :(

motor takozlarınada baktırın bişey çıkmazsa hiç uğraşmadan satın bence

Geri