Benzin Sorunu Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar aracıma hep aynı istasyon'dan benzin alıyordm geçen hafta farklı bir markadan benzin aldm kıbrısta fiyat ucuz olduğu içinde kalite düşük ilk yarım depoyla 250km kadar gittim sorun olmadı asıl gariplikler yarım depodan sonra başladı aracımın deviri vites boştayken 2-3 bin arasına çıkıyor bunun uzerıne katkı maddesi almamı soyledıler katkı maddesini koydum her zman aldıgım ıstasyoındanda uzerıne benzın aldm bugun sorun gecti gibi oldu biraz önce yıne tekrarladı ve belkide inanamyacaksınız arabayı tekrar fullettıgımde km yı sıfırlamıstım ve su an ibre 25in altındakı ceyrege dustu ve ben sadece 65km gıdebıldım bu ıcındekı benzını nasıl boşaltabılırım benzın bıtınce sorun gecermı siz siz olun bildiginiz yerlerden alın benzini yardımlarınızı beklıorm ayrıca dun servis lambası yandı bugun servisede goturdum ancak bugun servıs lambası yanmadıgı ıcın eleman makınaya baglasak bıle sorunu cozemeyız dedı.

güncel

bi hortum al depodaki benzini eski usul boşalt her zaman aldığın yerden bi bidon benzin al belki işe yarar...

arıza lambası o an yanmasada hafızada duruyordur. Depoyu serviste temizletebilirsin. Daha güvenli olur

Servise bıraktım bugun pek birşeyden anladıklarınıda sanmıyorum ama kıbrısta elimiz mahkum.

Geri