benzin kokusu geliyor

cotaliusman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
su kacagı halloldu simdide arabanın arka tarafından benzin kokusu geliyor bes dakıka kadar kokuyor sonra kayboluyor tabi bu olay yoldan gelip ilk durdugumda altına baktım kacak falan yok gibi depo kapagının oldugu taraftan geliyor sanki.bu konuda yardımcı olurmusunuz.

ilk çalıştırmada soğuklardda çiğ benzin atılır biraz onun kokusu olmasın o??

depo giriş hortumları çürümüş olabılır. çok basımıza gelıyor

ilk çalıştırmada o koku benim arabada da var sonra geçiyor büyük ihtimalle özellikle motor soğukken ilk çalıştırmada çiğ benzin atıyor.

sanırım araban opel vectra ama modeli de önemli şimdi aracın arka koltuğunun altında siyah bi plastik kapak var koltuğu kaldır o siyah kapağı çıkart benzin pompasına giren hortumun kelepçesini kontrol et eğer sıkıysa onun orıng contası var onu deiştirt koku gidecektir birde benzin filtre girişlerini kontrol ettirt saygılar

benzin deposuna giren iki adet hortum onları iki sene önce genel bakım yaptırırken degisti.ama benzin pompası girisini kontrol edicem buyuk ihtimal ordan kacıyordur cunku gecen yıl enjektör girişindeki presli kelepcek gevsemiş hortumu kestim tekrar gecirip normal kelepcekle sıktım hallodu.aynı işlemi pompanın girisinede yaparım.YALÇIN ustama ve diğer ustalaralara teşekkür ediyorum.arac vectra cd 97 otomatik.

depo giriş hortumları çürümüş olabılır. çok basımıza gelıyor

ustam maliyetli bi iş mi bu?bende de aynı sorun var da..Ayrıca parça bulmak ta sorun buralarda..

ustam maliyetli bi iş mi bu?bende de aynı sorun var da..Ayrıca parça bulmak ta sorun buralarda..
maliyetınden birsey yok. parça sorunu varsa baska bı hortumda uydurulabılırde buldugun hortum kesınlıkle benzın hortumu olacak su hortumuda olur ama 1 sene gıtmez

Geri