Benzin katkısı ne kadar doğru

JohanGielen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracım 1.2 benzinli triptonik vites Corsa 2009 model son zamanlarda benzin aldigim zaman ibre görmüyor ortalama 5 km kadar gidince ibre hareket ediyor benzinde az almıyorum misal 50-70 tl vb

Acaba diyorum kirlenme vs mi oldu depoda benzin katkısı varmış full depoda iken ekleyince sistemi temizlemesi yapıyormuş sizin fikriniz nedir? Teşekkürler

selam, O katkılar depoyu değilde hortum enjektör vs temizlemesi içindir. Bildiğim kadarı ile sizin yaşadığınız sorun kronik bir sorun, çok kafaya takmayın. Kolay gelsin.

İlk benzin alımlarında pompanın basınçlı bir şekilde benzin doldurmasından dolayı şamandıra sapıtır buda hemen hemen tüm araçlar da olur kısa zaman içinde eski haline gelir dert etme orasını burasının oynatma sağlıklı bir şekilde çalışıyor ise araç sür gitsin.

selam, O katkılar depoyu değilde hortum enjektör vs temizlemesi içindir. Bildiğim kadarı ile sizin yaşadığınız sorun kronik bir sorun, çok kafaya takmayın. Kolay gelsin.

Peki arac fabrika çıkışından beri katkı benzin katkısı eklenmedi tavsiye edermisiniz

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben wurth kullanmıştım. hafif bir rolanti dalgalanmam vardı.. düzeltti mesela..

tavsiye ederim

Arkadaşlar hem benzinli hemde dizel aracımda würth kullandım, gerçekten kullanım sonrası egzosdan kurum attığını gördüm. Dizel aracımda rolanti sorunum çözüldü, üstüne carbon clean de yaptırdım. Benzinlide benzinde tekliyordu o nedenle kullandım, ve düzeldi. Benim uygulamam 6 ayda bir benzin almadan önce koydurup yarının üstünde benzin veya mazot almak şeklinde oldu. Bu araçlarım benzinli olanı 80 bindeydi ama 4-5 yıldır gaz ile kullanılıyordu. dizel 160 bindeydi.

kullandığınız würth ürünü benzin katkısı olarak mı geçiyor enjektör temizleyici olarak mı ? aynı şeyler mi bunlar?

lpg'li araçların bu tür katkılar kullanması müsrifliktir.

lpg'li araçların bu tür katkılar kullanması müsrifliktir.

LPG kullanımı zamanla araçta kurumlara neden olur, katkı alındıktan sonra aracın benzin ile yüksek devirli kullanılması gerekmektedir. Veya en temizi carbon clean yaptırmaktır. Katkı alıp LPG ile devam edilirse bir faydası olmaz.

Geri