Benzin Işığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende vectra c 2004 var benzin ışıgı yandıktan sonra ortalama kaç km gider bilgisayar cok yanlıtıyor o yuzden merak ediyorum

normal olarak 50 km daha gidiyor ama bilgisayar şu yüzden yanıtıyor ışık yandıktan sonra yavaş gitmeye başlıyorsun doğal olarak ortalama yakıt tüketimi düşüyor bundan dolayıda menzil artıyor mesela ışık yandıktan sonra sert kullansan 50 km bile gitmez

ışık yanınca allah a emanetsin
ama o 50 km olayı hikaye
ben daha fazla gittim
hatta soyle soyleyeyim...
gosterge 18 km yi gosteriyordu depoyu fulleteyim dedim bakiim ne kadar kalmış depoda goreyim diye tam 46.8 lt aldı ama depo hacmi 52 lt
yani daha ortalama 100 km gidecek kadar yakıt vardı
adamlar guvenlik onlemi olsun diye yazmışlar o 50 km yi
yakıt sistemi hava falan yapar diyedir bel ki
bel ki de sonuna kadar zorlayacak lar cıkar diye...

ben 70 km gidiyor diye biliyorum o şekilde 35 lerde falan lamba yanıp sönüyor

analadıgım kadarıyla max.50km ışık yanınca o zaman bilg. 50km olunca ekranda cıkıp duruyor o zamanda bi 100km gidicek o zaman :D

Ortalama 2.0 motor için 50-55 km. civarında gidiyor. Astralar için ise (1.6) 70 km'yi geçebiliyor araç yüklenilmeden sürülürse.
Ama lamba yakmayı alışkanlık haline getirmek zamanla ısınmadan dolayı pompayı bozar.

ben dizelde 100kmye yakın gidiyorum

çeyrek deponun altına düşürmem.ben ce benzin ışığının yandığını görmemek en iyisi.ben daha görmedim. sizler de görmeyin derim.

Enjeksiyonlu arabalarda, benzin ışığını yakmamak daha iyidir... ama bu fiyatlarla benzin ışığının yanmaması mümkün mü?:cry:

ort 60 70arası gidiyor tabi şi şd farkını gözönünde bulundurmak lazım

Geri