benzin ışığı yanmadan benzin almak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirza86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde araba da, benzin iyice azaldığında yani kırmızı ışık falan yandığında, ilk çalıştırmalarda biraz sıkıntı yaratıyor.ilk marş biraz uzun oluyor...ama benzin kırmızının üzerinde ya da çeyreğe yakın olduğunda, ilk marşta anında alıyor, uzatmıyor marşı....benim yaşayarak gördüğüm olay budur..

Çeyrek deponun altına düşürmeden benzinimi alırım.

9. ayda konuşulmuş bir konu fakat merak ettiğim konu şu. Benzin depoda üstten mi çekiliyor da dibindeki pislik çekilmesin diye yorumlar yapılmış? Yani ben benzinin deponun dibinden çekildiğini düşünüyorum öyle değil mi?

Benim eski araçta gaz nedeni ile fazla benzin olmazdı. sonraları arkadan bir ses gelmeye başladı, pompaymış, gazdayken de çalışıyormuş garibim. Deponuzu boş bırakmayın :D

hahaha gariban her türlü çalısıyomus gerçekten bende pompayı yakarak tecrübe edinmiştim :D Boş depo = daha cok gereksiz masraf ;) bi bompa 80-120 tL yazık günah ;)

9. ayda konuşulmuş bir konu fakat merak ettiğim konu şu. Benzin depoda üstten mi çekiliyor da dibindeki pislik çekilmesin diye yorumlar yapılmış? Yani ben benzinin deponun dibinden çekildiğini düşünüyorum öyle değil mi?

amacım reklam yapmak değil başta diyeyim...
ama sizin sorunuzu görünce aklıma direk şu reklam geldi...
videoyu dikkatli izlerseniz benzin nerden gidiyor görürsünüz hemde araç astra...

http://www.youtube.com/watch?v=-LWMOWuTLm8

ne demişler cebimde duracağına depomda dursun :D

benimde araba da, benzin iyice azaldığında yani kırmızı ışık falan yandığında, ilk çalıştırmalarda biraz sıkıntı yaratıyor.ilk marş biraz uzun oluyor...ama benzin kırmızının üzerinde ya da çeyreğe yakın olduğunda, ilk marşta anında alıyor, uzatmıyor marşı....benim yaşayarak gördüğüm olay budur..

aynen benım aractada durum aynı az olunca zor calısıor bazende arac bayırda saga yatık kalınca ceyrekten az olursa hıc calısmıyor

Geri