Benzin göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BÜLENT.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabayı aldıgımdan beri ilk defa benzin ısığının yandıgını gordum birsey garibime gitti benzin ısıgı yanıkken aracın yol bılgısayarı-anlık tuketim-otomatik araclarda manuel modda kullanırken kacıncı vitesle gittigimiz  yani o ekranda hiçbir bilgiye ulaşılamıyor
Sadece asagıdaki ekranda kalıyor boyle olması cok kotu degılmı yani benzin almadan ekranda hiçbir bilgi göruntulenmıyor..

Ynt: Benzin göstergesi

valla bülent bey tekrar menü tuşuna bastığımda veya koldaki yuvarlağı ağaşı yukarı oynattığımda benimki  düzeliyor  tekrar sekmelere geçiyor yani siz de bir deneyin

batigol1907 link' Alıntı:
valla bülent bey tekrar menü tuşuna bastığımda veya koldaki yuvarlağı ağaşı yukarı oynattığımda benimki  düzeliyor  tekrar sekmelere geçiyor yani siz de bir deneyin
defalarca denedım olmadı benzın aldım duzeldi yani ısık sonunce normale döndü.

Hareket etmemesinin sebebi ilk basta uyari veriyor menuler arasi gecis yapilior. En son dibe vurdugunda gecilmiyor benim bildigim

Ozer 50 km gider yaziyodu isik yanmiyodu
arabayi stop ettim yarim saat sonra calistirdim durdugu yerde isik yandi menu hareket etmedi

2 uyarı veriyor ilk uyarıda kapatabilyorsunuz fakat 2. uyarıda sabit kalıyor taa ki benzin alana kadar :)

Of be Bülent tam dip yapmışssın depoyu, araba zengin arabası tabi böyle bir durumu facia sanıyor  011zaa 011zaa

resmen sömürmüşsün abi depoyu  :D

Bu yakıt lambası çok az seviyede yakıt bırakınca yanıp sönüyor ve bilgi ekranından gitmiyor dediler, denedim bende. 40 km sürüş mesafesi bırakacak şekilde bitirdikçe bitirdim depoyu, gene de lamba yanıp sönmedi ve bilgi ekranında ki yakıt işareti gitmemezlik yapmadı. Sol selektör kolundaki set/clr tuşuna basınca normal menuye dönüyordu.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Of be Bülent tam dip yapmışssın depoyu, araba zengin arabası tabi böyle bir durumu facia sanıyor  011zaa 011zaa
Kanka o da deli gibi icmesin benzini biraz kokladinda akli basina gelsin hahahaa

Geri