benzin gelmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaabir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaabir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba 93 astra F 1,6i aracım lpg li fakat bu aksam calıstırmada sorun yasadım once benzın bıttıgını sandım ve benzın aldım(bidonla :( )fakat benzın enjektor agzına kadar gelmesıne ragmen(benzın hortumundan)arac gaz yemıyor karburatore doktugumdeyse arac calısıyor sorun benzın pompasından yada enjektorden kaynaklanabılırmı ayrıyetten benzını ıptal edıp aracı dırekt gazla calıstırabılırmıyım şimdiden tesekkurler...

Hem enjektör hem karbüratör mü var araçta?

hayır arac tek nokta enjeksıyonlu ama sıstem eskı tabı yanı sadece enjeksıyon memesı var karburatore puskurten

senin aracın tek nokta enjeksiyonlu. o enjeksıyon kutugu ordan sökülebilir ve benzının gelip gelmediği kontrol edilebilir. aynız zamanda marşa basarken kelebek bogazıın uzerıne benzını püskürtüğünü görebilirsin. egerki benzını püskürtmüyorsa enjektörun ceyranına bakmalısın. gerekirse tornavıtanın arkasıla bırkere vurarbilirsin enjektöre. çalısabilir. ama bu benzın işi tehlikeli iştir istersen işi bilenine bırak eger direk olarak tüpte çalıstırmak istiyorsan. uzun bir kablo alacaksın tüp beynının uzerındeki kesıcinın artı ucundakı fişi biraz geriye çekeceksin fişi sökme geriye çek. elındeki uzun kablonun bi ucunu akünün + ucuna tut ve bırısı marşa basarken gerıye cektıgın fişe değtir. tık dıye ses gelir korkma kabloyu bırakma sakın çünki şaşe yaptırırsın. araç çalısınca gaza bastır 2500 devırın uzerıne cıksın kablonun + ucunu akuden çekebilirsin artık. gerıye cektıgın fişide iyiyce oturttur. bırdaha stop eden kadar benden garantili.:)

cok tesekkurler yardımın ve bılgılendırmen ıcın

cok tesekkurler yardımın ve bılgılendırmen ıcın
birsey değil. aracındaki düğme enjeksiyonlu düğmesi eger karburatörlu dugmesı takarsan hiçbir işlem yapmadan dırek olarak lpg veya benzınde çalıstırabilirsin

aracın benzınde calısması saglıklı oldugu ıcın boyle takıldı ama kortalıh ıste

Geri