benzin filtresi

sorbetroyal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba
2001 vectra araçta benzin filtresi nerededir acaba.
filtreyi kendim değiştirebilir miyim.
teşekkürler

ekzos çıkışının orada, 2 saat önce değiştirttim. Bir plastik kelepçe ile kendin değiştirebilirsin ama altına yatman gerekecek. Sol arka tekerleğin tam arkasında.

eğer orjınal sıstem bozulmamıssa yani sekmanlıysa ki buyuk bı ıhtımal sekmanlıdır. ugraşma sekmanları kırarsın+ altına yatarak sökmek dahada zor gözune basınclı benzın kacabılır.

eğer orjınal sıstem bozulmamıssa yani sekmanlıysa ki buyuk bı ıhtımal sekmanlıdır. ugraşma sekmanları kırarsın+ altına yatarak sökmek dahada zor gözune basınclı benzın kacabılır.
bizim çok olur nasıl oluyorda direk olarak göze geliyor benzin anlamıyorum ama çok acıyor

bizim çok olur nasıl oluyorda direk olarak göze geliyor benzin anlamıyorum ama çok acıyor
valla bende anlamıyorum ne yaparsam yapım illakı gözume kacırıyor benzın çok tazzıklı bı şekilde geldıgınden,:mad: ama çok acıyor gözum hemen suyla yıkıyorum

Ya Git Servise Değiştir Uğraşma Kendin.. Onlarinda Var Paraya Ihtiyaci :-))) Risk Alma Derim

Ya Git Servise Değiştir Uğraşma Kendin.. Onlarinda Var Paraya Ihtiyaci :-))) Risk Alma Derim
Arkadaş doğru söylüyor. Herşeyi bizler yapmaya kalkarsak ustalar geçimini neyle sağlayacak. Çok bir masraf tutmaz.

Bence sanayide halledip suya sabuna dokunmayın. Ha bakarsınız, kelepçeler nasıl takılıyor, acil bir durum olursa o zaman kendiniz halledersiniz. Geçen hafta değiştirdim ben de, üstten üfleyinde alttan havanın yarısı geliyordu gelmiyordu filtrede. Yani o derece tıkanmış. Benden önceki mübarek hiç değiştirmemiş. Şimdi farkı hissediyorum. Bir tek CC kaldı, o da pazartesi :)

Geri