benzin deposundan şikayetçiyim toktor bey

olcay_0_6

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar vectra b lerde benzin deposu tam dolu iken frene sert basıp bianda çektiğinizde arkadan vurma gibi birşey sizlerde oluyormu? bende oluyor ve rahatsız oluyorum :help:

bendede oluyo depo yarım şimdi ışıklarda falan aniden durunca şangur sungur ediyo...bide şeyi anlamıyorum ben gösterge olayını 1 gün içinde 50 lt den 40 lt ye düştü benzin araba lpgli.yol bilgisayarında rarge 315 km di 280 düşmüştü bi ara şimdi tekrar 305 e çıktı..yedegemi alıyo napıyo imkansız göstergenin 10 litre birden azalması çünkü lpg ile gidiyo araba..ve gün içinde bi sabah benzinle çalıştı bide akşam ilk çalışma benzinle oluyoya hani o bakımdan.

arkadaslar o konuyu biliyorum galiba..
bu depolarda lux otomobillerde dalga kiran oluyomus..

bizlerde olmadigi icin fren yaptiginiz zaman sallaniyo benzin sak sak sak diye ses geliyo

Bu genelde bütün arabalarda ayni. Doğal kabül edelim.:good:

bizde de benzin depoda azken arabayı yokuş yukarı park edince araba çalışmıyo... benzin çekmiyo

slm dalga kıran olmaması kaza anında deponun şıkışmasın dan kaynaklanan patlama sorunu ortadan kaldırmak için bu bölümleri depodan iptal ettiler .

tansugurler' Alıntı:
slm dalga kıran olmaması kaza anında deponun şıkışmasın dan kaynaklanan patlama sorunu ortadan kaldırmak için bu bölümleri depodan iptal ettiler .
+1987:good:

ya bizim astra da olmuyo yada hiç dikkatimi çekmedi demekki böyle bişey ilginç

bnmde hiç dikkatımı çekmedi

vectra b ise depo sabitleme kuşakları altında bulunan besleme plastikleri boşluk yapabiliyor ondanda olabilir kontrol ettir.

Geri