benzin deposu dış kapağı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e_uludag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e_uludag

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,
benim problemim şu; 2001 model astrama geçen ay pasta cila işlemi yaptırdım, aracımı almaya gittiğimde benzin depo dış kapağının etrafındaki siyah fitilin sanki çürümüş gibi pütür pütür döküldüğünü gördüm.

Sorum; bu kapak komple mi değiştirilmelidir? Satın alındığında boyalımı gelir yoksa ayrıca boyatmam mı gerekir bir de fiyatları ne civardadır?

Görüşlerinizi bekliyorum.

Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Lastik siyah şekilde gelir benim bildigim kadarıyla ve normalde de siyahtır degil mi? Başka renk istiyorsan boyatmalısın ancak zamanla dökülme yapabilir bilmekte fayda var

merhabalar,

servis te o lastik parcayi bulabilecegini tahmin ediyorum bence servise sormanda fayda var. kapagin tamamen degisecegini dusunmuyorum

Lastik siyah şekilde gelir benim bildigim kadarıyla ve normalde de siyahtır degil mi? Başka renk istiyorsan boyatmalısın ancak zamanla dökülme yapabilir bilmekte fayda var

Yok ben kapağın renkli gelip gelmediğini merak ediyorum. Ben bi servise sorayımda zannetmiyorum ki o lastik tek başına satılıyo olsun, zira enteresan bi maddesi var, ,dokundukça ince ince dökülüyor.

lastik mutlaka sanayide bulunur hiç yoksa çıkma 1 ytl ye alınır. Kapak İse boyasız gelir serviste boyanır

İlginç olan lastiği kapağa nasıl yapıştırmışlarsa, çektikçe koparak geliyor. Yani ben sanayiden çıkma bi kapak bulsam ve onun lastiğini sökeyim desem bile bu iş biraz zor olcak gibi.

Geri