Benzin benzin ya dizel?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adamlar millete bedava akaryakıt dağıtıyo bizde ise daha fazla nasıl zam yaparız diye uğrasıyolar

anaaamm az önce ünyeden geldiğimden beri dizel arabalara bakıyorum çok canımı yaktıydı bizim kız ama dizelde farksız olmuş kaçış kalmamış ki nolucak halimiz aceba gündemde hergün başka konuyla ısınıyo bide kriz gelcek kriz gelcek sözleri yankılanıp duruyor Allah sonumuzu hayır etsin....

anaaamm az önce ünyeden geldiğimden beri dizel arabalara bakıyorum çok canımı yaktıydı bizim kız ama dizelde farksız olmuş kaçış kalmamış ki nolucak halimiz aceba gündemde hergün başka konuyla ısınıyo bide kriz gelcek kriz gelcek sözleri yankılanıp duruyor Allah sonumuzu hayır etsin....
ben sana bi kıyak geçicem 2 mıknatıs takcam benzin hortumuna ekoyak şeklinde tamam :D

Buna eşitlendi de diyebiliriz.Bu gidiş ile 5 ytl yi yıl sonunda görürüz. güncel olaylardan dolar yükselişe geçti.:(
Bir süre sonra fiyatların benzin=motorin=LPG olmasından endişe ediyorum. Arkadaşlar şaka değil, inanın aklıma geldikce içimi sıkıntı basıyor. Neden derseniz hepsini dövizle alıyoruz ve dışa bağımlıyız.

Öyle demeyin hükümete göre refaha doğru ilerliyoruz...

benzinliğin önünden her geçtiğimde moralim bozuluyor, en son yakıt aldığımda euro diesel 2.75 YTL idi, şimdi 2.98 olmuş, bu nasıl iştir anlamadım, el insaf diyorum.

arkadaşlar ben arabayı 6 ay önce aldım. o zaman dizelin litresi 2.46 idi. şimdi 2.96...söyle bi hesap edersek o günden bu güne bir depo mazot için 25ytl fark ödüyoruz.

ne kadar sinirliyim sizde bılırsınız bence bu ne fıyat böyle yaaa yaşanmaz oldu memleket artık

Durmak yok yola devam...............

Arkada;lar sizler binek araclariniz icin yakiniyorsunuz ama birde ciftcileri dusunun nakliyecileri dusunun ekmege zam geliyor diye panik yapiyoruz ama ciftci mazot koyamiyorki traktorune tarkasini surup ekebilsin.

Geri