Benzin benzin ya dizel?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yaw arkadaşlar en son 2.5 hafta önce eurodizel almıştım 2.69a bugün bi dikkat ettim de benzinliklerde eurodizel için 2.96 filan yazıyordu. 2hafta da bu kadar zam mı geldi ya:sorry::sorry:

Volkan feryat ediyoruz kaç gündür sitede nerdesin abi dizelin hiçbir avantajı kalmayacak yakında o biçim oldu fiyatlar

yaw hep benzin konusunun içinde kaybolup gidiyor bizim dizel :D birazda biz feryat edelim :D :D

Buna eşitlendi de diyebiliriz.Bu gidiş ile 5 ytl yi yıl sonunda görürüz. güncel olaylardan dolar yükselişe geçti.:(

araba artık lüks görüyorlar vatandaşa

petrol fiyatları okdr arttı ki, akaryakıta gelen bu zamlar daha hiçbişi.. etkisi yavaş yavaş çıkcak, eskiden ayda bir olan zamları, haftada bir olarak görcez...

ne yazık ki..!!!!

vergiler düşse petrol fiyatlarının artışı o kadar koymaz dünyanın hic bir yerinde yok böyle bir fiyat

10 yıl önce mazot benzinin yarı parasıydı. neredeyse eşitledir. sürekli "yurtdışına bağımlıyız, petrol piyasasındaki fiyat artışları nedeniyle....." açıklaması yapılır. vergi?? tüketim mallarının %96 sının kara yolu ile taşındığı bir ülkede akaryakıttan %75 vergi alınıyorsa istediğin kadar evir çevir rakamları. o ülkede enflasyon düşmez, düşemez. petrol fiyatları düşüyormu? hayır. neyle taşıyorsun sen bunları? kara yolu ile. ama ekonomi iyi ve enflasyon düşüyor yada sabit kalıyor. hahahahaa

petrol fiyatları artıyorsa her yerde artıyor. neden en pahalısı bizde acaba? bunu düşünek lazım

çnk Türkiye, petrolünün büyük kısmını diğer ülkelerden alıyo.. bide, akaryakıt fiyatlarının düşük olduğu ülkelerde, benzinden kâr düşünülmüyo.. ülke gelirlerini petrol dışında ki ürünlerden kazandıkları için, ayrıca petrole bi vergi koymayı düşünmüolar..

Geri