benim opel kadettim geceleri tek arkadaşım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lortati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lortati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:) işte buda benim arkadaşım kadetim
sevgili arkadaşlar işte benim arkadaşım opelim 1975 kadett geceleri beraber takılıyoruz onunla beni hiç üzmüyor tabi bende onu enson döşemelerini yaptırdık artık içinde sigara içilmesine kızıyor bende okey dedim sırada kaportası var işallah yakında oda hallolacak

Ekli dosyalar

• PH_208.webp
    PH_208.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 73
  • PH_209.webp
    PH_209.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 57
  • PH_212.webp
    PH_212.webp
    17.8 KB · Görüntüleme: 55
  • PH_561.webp
    PH_561.webp
    8.5 KB · Görüntüleme: 52
güle güle kullanın kadett inizi..

teşekkürler berkay arkadaşım

Apayrı bir tutku olsa gerek bende yeni araba alırsam durumum olursa astra f satmıyım dıyorum seneler sonra yine bende kalsın ne varsa eskilerde var ;)

Apayrı bir tutku olsa gerek bende yeni araba alırsam durumum olursa astra f satmıyım dıyorum seneler sonra yine bende kalsın ne varsa eskilerde var ;)

evt aynen dogru bazıları gülüyor ama ben opelime cok masraf ettim bununla ugraşma yenisini alırdın gibi laflar oluyor ama takmıyorum çünkü ben aracımı seviyorum bence opel bir tutkudur

güle güle kullanin.. en azindan aman su ariza isigi yandi bu isik neden sönmüyor,yok katalizatör tikandi egr valfi yine bozuldu gibi sikintilar yasamadan tikir tikir kullaniyorsunuz ..malüm araclar teknolojiklestikce sorunlarida artiyor..:D

Kadett olsun çamurdan olsun ;) Güle güle kullanın

güle güle kullanin.. en azindan aman su ariza isigi yandi bu isik neden sönmüyor,yok katalizatör tikandi egr valfi yine bozuldu gibi sikintilar yasamadan tikir tikir kullaniyorsunuz ..malüm araclar teknolojiklestikce sorunlarida artiyor..:D

evet ben aldıgımda agır bakım yaptırdım ( ön takım debriyaj komple eksoz komple frenler karbratör yeni buji platin yeni saat gibi maşallah 2 kez izmir 1 kez ankara yaptım tık yok

Geri