Benim oğlum'da ASKER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hem'de Diyarbakır'da İT'lere, KÖPEK'lere karşı. Askerlik yapan hele özellikle doğuda askerlik yapan her vatan evladı gibi, hem'de ASLAN'lar gibi, hemde onurunla, şerefinle askerlik görevini yapıyor. Bazıları gibi onursuzca, şerefsizce askerlikten kaçmayarak.......... Koç'um benim.........Allah tüm askerlerimizi korusun.............

Son düzenleme:
zor iş asker beklemem allah sabır versin.

Hem'de Diyarbakır'da.........Daha 8 ayı var benimse 8 yıl, nası geçecek bilmiyorum. Kulağım hep haberlerde......Allahtan 2 - 3 günde bir arıyor..

Allah kavuştursun abi.. Onlar bizim gözbebeklerimiz,için rahat olsun.3-5 çapulcu it uykularını kaçırmasın.. Dualarımız Kahraman Mehmetçiklerimizle..
Sende bir Mehmetçik babası olrak hepimizin baştacısın :alkis:

Dragon'un yazdığı bir cümle beni çok duygulandırdı ve metni yukardaki gibi düzeltmek istedim, kusura bakmayın çocuklar.......

Abi Güle oynaya gelmesi ve hayırlısıyla tezkeresiyle alnının akıyla gelmesi tek temennimiz...

Allah kavuştursun abi...Onlar 75 milyonun gururu göz bebeği...Benim kardeşimde şırnak-uludere sınır taburunda...Daha 12 ayı var...Her gün görüşebiliyoruz...Bizler mehmetçik olmanın gururunu yaşadık ve halen yaşıyoruz..Bırakalımda mehmet beyler bu utançla yaşasın...

Allah ordumuza mehmetçiklerimize güç kuvvet versin...Bizim 700 yıllık tarihimiz anlı şanlı zaferlerle dolu..3-5 çapulsuz haine'de gereken ceza kesilecektir ve zamanında da kesilmiştir...

Askerlik zor zanaat, asker beklemek hiç yaşamadım ama daha zordur heralde allah kavuştursun.

Senin oğlun, bizim kardeşimiz, bizim kardeşlerimizde senin oğlundur. Hepimiz aynı amaç için ya gittik yada gideceğimiz günü bekliyoruz. Kaçanlar utansın, yazıklar olsun.

Hem'de Diyarbakır'da İT'lere, KÖPEK'lere karşı. Askerlik yapan hele özellikle doğuda askerlik yapan her vatan evladı gibi, hem'de ASLAN'lar gibi, hemde onurunla, şerefinle askerlik görevini yapıyor. Bazıları gibi onursuzca, şerefsizce askerlikten kaçmayarak.......... Koç'um benim.........Allah tüm askerlerimizi korusun.............
AMİİİNNNN...

Geri