Benim Gariban Da Bu Arkadaslar((Vectra))

2000 model vectrada da görmüştüm vitesin arka sağda oldugunu dizeldi araç bu arada abi araban cok temiz ve güzel ALLAH kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmak nasip etsin.

Sagol bayram,,,Allah sizlerede kaza bela vermesin.selamlar

abi ön tanponunu bana versene:D :D

Valla Tmac gecenler de radyator suyu degisimi icin on tamponu cikartip takmistimm,,,,o zaman deseydin belki tamponu sana verebilirdim bidaha ugrastirir bizi simdi:D :D

Arkadaslar hepinize tek tek cok tesekkur ederim,Allah cumleten kendimizi de arabalarimizi da nazardan ve kazadan korusun tabiki...

Aslinda diger kasa tipini daha cok begeniyodum ben,,,ama 2.2 genelde bu kasalardan var burda o acidan bende bunu aldim..

Son düzenleme:
TÜrkiye'de olmuş olsanız başlığınız çok doğru ,akaryakıt pahalılığı ve 6 ayda bir alınan araç vergisini düşünürsek(2.2cc) :D ...

kazasız belasız kullanın

inanin suan tum dunyada dizel yakit fiyatlari artti,,,burdada yuzde elli oraninda yukseldi....2007 da 1 euro iken simdi 1.5 euro ya firladi.....tabiki genede Turkiye deki kadar pahali degil,,,,,bilmiyom sonumuz nolacak bu gidisle????

kazasız belasız

gercekten masallah abi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..ama ön tanpona hasta oldum :D :D bi daha sökersen adresi verim direk :D bende sana benim tanponu yollayım :D:kop:

Kazasız belasız güle güle kullanın.. merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum tamponu siz deiştirdiniz mi yoksa fabrika çıkışı böyle mi? Bildiğim kadarıyla opel bu tamponu kullanmıyor bunu sadece chevy vectralar kullanıyor..

Kazasız belasız güle güle kullanın.. merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum tamponu siz deiştirdiniz mi yoksa fabrika çıkışı böyle mi? Bildiğim kadarıyla opel bu tamponu kullanmıyor bunu sadece chevy vectralar kullanıyor..

tesekkurler vectrator arkadasim aslinda emin degilim bu konuda,,arabayi 2. sahibinden aldim vede sizler deyince dikkatimi cekti tampon olayi....fabrika cikisi mi degilmi bilmiyorum ama biraz arastirdim 2002 vectra ilanlarinda ve ayni tamponu gordum digerlerinde de.....Aslinda menim aracin modeli tam olarak:: Vectra 2.2 DTI Metropolis .....olarak geciyo burada,,selamlar

gayet diri bir araba.iyi baktıın belli

Allah Kaza Bela Vermesin

Geri