beni immobilizer den kurtarın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefauner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sefauner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ımmo hata verıyor anahtarı takıyorum kontagı cevırınce arıza lambası yanıp sonmeye baslıyor mars var atesleme yok sorun ımmo da bu kesın gecenlerde adapazarında formatlattım hata kodu sılındı bı sure yapmadı sorunu sımdı yıne yapıyor buna ne yapmalıyım bana yardımcı olun hatta ıptal edılıyomu bana ımmo lazım dııl yardımlarınızı beklıyorum

bildiğim kadarıyla opcom ile yada tech2 ile immo deaktive edilebiliyor ama aracınızı çok rahatlıkla çalınabilecek bir duruma çevirmiş olursunuz onun yerine anahtarı değiştirmek daha mantıklı bence.

anahtarın içinde chip var eğerki anahtar elinden düştü ise içindeki chip düşmüştür o olmadan çalışmaz veya sorun immbo beyninde

immo beynınde problem var dıye dusunuyorum cunku yedek anahtarda aynı hatayı verıyor bu beyın pahalımıdır kı fıyatı bılen varmı

Anahtarların içinde chip var mı? Op-com veya tech2 ile tekrar programlayı deneyin. Olmazsa immo değişebilir, yada iptale gidebilirsiniz, maalesef fiyatları bilemiyorum.

Anahtar sış kabın orjinal değil ise sıkıntı yapabiliyor.
İstersen anahtarın içindeki çipi çıkar Kontagın üst tarafındaki plastiği sök. çipi imo beyninin üzerine yapıştır. Görüyomu öyle kontrol et.
Arada görüyosa muhtemelen sorunsuz görür.

yedek anahtarnıda görmüyor demişsiniz anlaşılan beyin yada okuyucu bozuk

Geri