bende opelci olmak istiyorum tavsiyeler bekliyorum ?

clashasan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım sizlerden önerilerinizi bekliyorum ....marka arabamı yakıt tüketimi fazla olmasından sattım yani lpg de şehir içi 22 kuruş aşağı indiremedim şimdi astra almak istiyorum 1.6 16v ecotec motorlular daha çok tutuluyormuş bu arada bütcem çok değil almadan önce nelere dikkat etmeliym arabanın öncelikli baktırmam gerektiren bir şeyi varmı son olarak opel astra GL 1995 model gri 1.6 16v bir araba buldum tüplü görünüş itibariye temiz sizce ne kadar eder ne kadara alınırsa iyidir fikirlerinizi bekliyorum.

alma kardeşim opel almaaaaaaaaaaaa valla ya git başka araba al almanların en kalas arabası.. git almancılara sor ben çok seviyorum ama sadece görüntüsünü.zamanında zenginler binmiş binmiş sıra bize gelince çarkıtlar kalmış alma abicim valla alma

Aslinda opel iyi arabadir,bilmiyorum her arabayi kullandim,her arabanin da kendine göre zaaflari var,opel de biraz olaylar abartiliyor gibi geliyor bana...ben yillarca opel kullanicisi olarak sunu derim,saglam güvenilir emin bir arac. o kadar uzun yol katettim türkiyeye geldim yolda ne birakti ne büyük masraf acti..evet opleden iyi arabalar var biliyorum ama ona bütceniz yeterse binin.avrupa araclarinda en ucuzu, bilmiyorum bu türkiyede neden bukadar problemi bir arac olduguna...sizler girin diger arac forumlarina sikayetler hep ayni yani sirf opelde olan bir sey degil...
su anda ki astra elegance easytronik alana kadar iki ay araba aradim,toyotadan tutun hepsini... pegeout almaya karar verdim arabanin iceri ses sokma olayi beni rahatsiz etti..eee Vw dedim pahali,en son yine opelde kaldim su anda 9600km yaptim hic sikayetim olamdi, filitresini degistirdim, 42 litr ile ankarada 830 km yaptim,hadi baska arac bulun bu kadar ucuza giden Ankara trafiginde... ve
ben yinede opel derim...;)

Son düzenleme:
arkadaşım hyundaı kullandım ford kullandım vede opel kullanıyorum üçüde iyi marka ama hangisinden daha cok memnun kaldın dersen tabiki opel derim
cok sağlam + güven veren bir arac konfor olarakta onlardan iyiydi
son 2 senedir opel astra var daha sanayiye gitmişliğim yok bir kez gittim oda lastik aldım balans için lastikçi gönderdi çok şükür tamir veya arıza için gitmişliğim yok
kısaca sağlamlık güven ve konfor olarak diğer bir cok markadan daha iyi
ama maddi olarak zorlamayacaksa bmw ve mercedes tabiki daha iyi

Benim 98 GLS F kasayı vereyim sana, anlaşırız;)

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim opel astra f modeli 1995 de ecotec motor kaç yılına kadar aynı motor kullanıldı birde 1995 model astra GL 1.6 16v gri hb lpg li görünüşte temiz duruyor 9500 anlastık gibi sizce uygunmudur fiyatı almadan baktıracağım ama sizin aracın ... noktalarına dikkat edt diyeceğiniz bir konu varmı?

arkadaşım...
opelin ölüsü yeter..
yeterki dağılmamışını bul...!
temizini bulursan;özel binen insanlar için güvenlik,konfor.güç....
piyasayı takip eden bir opelci olarak ben aracımdan memnunum...
opeli şans eseri aldım......
ama iyiki almışım...

Opel' den başka düşündüğün marka ve model varsa onlarıda yaz. Bide arabandan ne bekliyorsun ( ekonomi, performans, konfor vs. )onlarıda yazarsan sana daha iyi fikir verebiliriz...

95 GL dediğiniz araç Klimalı ise kaçırmayın hemde 1.6

Geri