Bende astra g aldım birsey soracaktım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu foruma üye olurken 2001 1,6 astra f vardı bende 2010 girerken değiştirmek istedim ve sattım yeni bir arac için araştırmalara başladım ve şu http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=57265 konudaki aracta karar kıldım sizlerin fikirlerini almak istedim iyi kötü yorumlar yazıldı ama ben kararlıydım gittim almaya ama aracı görünce ve test sürüşü yapınca opelden sonra binilecek arac olmadığna karar verdim vazgectim ve gittim gene astra aldım
yaklaşık 15 gün önce 2004 model 1,4 nb club astra g aldım pazar günü ishakpaşa sarayı manzaralı resimlerini cekip ekleyecem

soruma gelince benim astra f de yarım kontak yapardım bir iki gösterge yanardı hemen sönerlerdi çalıştırır giderdim
yeni aracta ise gösterge ışıkları cok ve yarım kontakta bir tanesi hariç diğerleri sönüyor o ise sarı motor işareti
arabawr9.jpg
o sönmüyor aracı çalıştırır çalıştırmaz oda sönüyor gerci ilk opelde hic dikkat etmedim o sarı motor ışığına ama bir arkadaşım o sarı motor sönmeden çalıştırma demişti acaba arkadaşım mı yanlış biliyor yada aracımda bir sorun mu var

Son düzenleme:
hepsi öyledir problem yok arkadasım çalısınca yanarsa sıkıntıdır arıza lambasıdır o

araçta lpg varmı?

bende sürekli yanıyor gidip bi makinaya bağlatıp sorunu öğrenebilirsin sürekli yanıyorsa benimki ölçümden kaynaklanan bir problemmiş lpgli olduğundan zararı yok yani ama bakıtmanda fayda var sürekli yanıyorsa.ne olur ne olmaz

araçta lpg varmı?

bende sürekli yanıyor gidip bi makinaya bağlatıp sorunu öğrenebilirsin sürekli yanıyorsa benimki ölçümden kaynaklanan bir problemmiş lpgli olduğundan zararı yok yani ama bakıtmanda fayda var sürekli yanıyorsa.ne olur ne olmaz
aracta lpg yok ve sürekli yanmıyor yarım kontakta iken yanıyor çalıştırma ile birlikte hemen kayboluyor ve bir daha yanmıyor

arabawr9.jpg
o sönmüyor aracı çalıştırır çalıştırmaz oda sönüyor gerci ilk opelde hic dikkat etmedim o sarı motor ışığına ama bir arkadaşım o sarı motor sönmeden çalıştırma demişti acaba arkadaşım mı yanlış biliyor yada aracımda bir sorun mu var
eger bu motor lambası yanıyorsa bı sorun vardır ya egr ya oksıjen sensöru yada başka bırşey theck2 taktır usta sana ne oldugunu hangı hata kodu verıyor sana söyler buraya yazarsın durup duruken yanmaz
ben sana bır örnek verırıyım kılometre kadranı sökmuştum ben ampul degıştım kontak acıkken taktım kadranı bu lamba kontak acılışta marşa basana kadar sönmuyodu sonra sıldı megersem kadranı kontak acıkken sökup takarken olmuş elektırık arızası hatası verdıgınden yanıyodu bence bı baktırbenım bu lamba yandıgında tecrubem egr ve oksijen sensöru degıştım duz yanıyorsa şımdılık ıyı yanıp sönerse motor kendını korumaya alıyor :)

bulunduğum yere en yakın servis 200 km uzakta gidip gelmem 1 gün demek ve benimde şimdilik ona ayıracak bir günüm malesef yok onun için birsüre böyle gidip gelecem bir arkadaşta opel var cağırdım denedim onun ki yarım kontakta yanıyor ama diğer ikaz lambaları ile birlikte sönüyor benim ise kontakla birlikte sönüyor :(

yeni atacın hayırlı olsun kazasız belasız kullan ama yanlış anımsamıyorsam onun da sönmesi lazım

aracta lpg yok ve sürekli yanmıyor yarım kontakta iken yanıyor çalıştırma ile birlikte hemen kayboluyor ve bir daha yanmıyor

o zaman herşey yolunda demek...ayrıca hata olayını sadece servisçiler değil çoğu motorcu ustası yapıyor

cengiz ( MOKİA ) arkadaşa sordum normal imiş arac calışmadan arıza tespiti olmuyormuş calıştıktan sonra yanarsa sıkıntı olur diyor benimde çalıştıktan sonra sönüyor

Klasik ve kronik astra g egr sorunu gibi duruyor

Geri