Bence Bir Problem var gibi

Condens suyu ve buhar normal ama ses kötü.
1- egzoz sistemi kontrol edilmeli,
2- sorun yok ise ateşlemeye bakabilirsiniz ama 2.0 da pek sorun çıkartmaz genelde.

Condens suyu ve buhar normal ama ses kötü.
1- egzoz sistemi kontrol edilmeli,
2- sorun yok ise ateşlemeye bakabilirsiniz ama 2.0 da pek sorun çıkartmaz genelde.

süreklide yapmıyor bunu arada yapıyor kafası eserse ilk çalıştırmada çok bariz belli oluyor.

Ateşleme bobin falan olabilir mi (arıza ışığı falan yakmıyor )

Susturucunun ucundaki eklenti sese neden olabilir, o nedenle görüntüye bakarak ses konusunda net bir şey söylenemez. Aracın ilk çalışması sırasında egzostan mavi duman gelmesi (bu duman sonradan kesilir) sibop lastiklerinin eskimesini işaret eder. Yanma odasına sızan yağ bu dumana neden olur.

wgzos dan su atması motor suyunun azalmasına sebep olur bu da motor suyunun motor yağına karışmasından kaynaklanır. motor üst kapak contası ve motor suyu hortumları yağ hortumları kontrol edilmeli usta tarafından. 1. öncelik üst kapak contası mutlaka kontrol ettirin yağ kaçırma durumu var mı motorun çevresınde sıızıntı gibi

wgzos dan su atması motor suyunun azalmasına sebep olur bu da motor suyunun motor yağına karışmasından kaynaklanır. motor üst kapak contası ve motor suyu hortumları yağ hortumları kontrol edilmeli usta tarafından. 1. öncelik üst kapak contası mutlaka kontrol ettirin yağ kaçırma durumu var mı motorun çevresınde sıızıntı gibi

su atması benim için çok önemli değil arabayı kısa mesafe kullandığımdan dolayı eğzosda yoğuşmamı denir vesselam o suyunu atar uzun yola gitse o suyu rahatlıkla buhar veya videodaki gibi atar + egzos çürümesi de zaten bu su yani su değil sorunum

Susturucunun ucundaki eklenti sese neden olabilir, o nedenle görüntüye bakarak ses konusunda net bir şey söylenemez. Aracın ilk çalışması sırasında egzostan mavi duman gelmesi (bu duman sonradan kesilir) sibop lastiklerinin eskimesini işaret eder. Yanma odasına sızan yağ bu dumana neden olur.

hayır ekden kaynaklanmıyor her zaman yapardı eklenti sese neden olsaidi
araç acaba yanlış yakıt mı yakıyor yada ateşleme sisteminde sorun mu var
onu anlamak istiyorum

onu anlamak istiyorum

2.0 da bobin arızası çok nadir, kabloları değişip deneyebilirsin. Ses hariç, performans, rolanti vs. bir şey olması gerek.

onu anlamak istiyorum

Her zaman yapmıyorsa ateşleme sistemi de olamaz :(. Gevşek bir yer varsa o da yapabilir.

Her zaman yapmıyorsa ateşleme sistemi de olamaz :(. Gevşek bir yer varsa o da yapabilir.

Başına gelen biri varsa aydınlatsın diye sormuş idim gözle görülür şuanlık yok
Opel den anlayan pek ustam da yok bulunduğum yerde bu yüzden kendi problemimi kendim halletmeye çalışıyorum.
Bakalım ne zaman patlak verecek böyle devam :)

Geri