Ben yandım siz dikkatli olun (www.alısverissaati.com)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berkay en temizi senin dediğin ama oldu bir kere....

bencede boşver ordan gelenı gıt saatcıye sevdıgını anında al hiç olmazsa kımden aldıgını bılırsın

bu siteyide karalisteme ekledim arkadaşlar. böyle paylaşımların tüm arkadaşlara çok yararı olacaktır...
1-hepsiburada
2-ideefixe
3-bidolu
....

tüm hepsi aynı arkadaşlar dikkat edelim ama almadan önce şikayet sitelerindeki şikayetleri bir gözden geçirelim birde müşteri hizmetlerini ürün almadan sipariş vermeden önce bir arayıp görüşelim...

Saygılar...

ben 120 ytl lik bi alışveriş yaptm gelmişti 3 günde burdan

Sabrına ve nezaketine hayran kaldım. Ben daha okurken tepemden dumanlar çıkmaya başladı.

Şikayetvar.com da şikayetim yayınlandı , Müşteri temsilcisi aradı.Yok faturayı ellleri ile kesmiş , yok saat çizikmiş distribütörden yenisi istemişler.Bir ılımlılık bir nezaket.İki kez aradılar bugün ...
Ama benim için bitti bu iş....

zaten hep öle olur iila bişilerin olması lazım ilgilenmeleri için

ben gitti gidiyorun üzerine tanımıyorum adamlar çok ilgili ve alakalı bence 1 günde ürünüm elimde oluyor ve onay vermeden paranıda almıyorlar sen onaylıyorsun ve adamın cebine parası giriyor herkes bahsetmiş zaten ürünün stokta olup olmadığını mutlaka sipariş vermeden sormak gerekli

bende alişverişsaati.com dan saat aldım ama kapıda ödeme yaptım, yani kredi kartı falan vermene gerek yok, siparişi verdiktensonra kontrol amaçlı 1 kere cepten arıyorlar, 1 gün sonrada siparişim geldi kapıda ödeme yaptım bir sorun yaşamadım...

Geri