Ben de LED'lendim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gradient
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ben de LED'lendim...

Geç bile kaldin Nuri cok guzel olmus.
Gule gule kullan.

Sagol ֖mür.  Fiyat da uygun oldu. İcime de sindi. Ayna altı LED de yapalım dediler. Ama biraz zaman alıyormuş. Geniş bir zamanda havalar ısınsın da hem plakaları çift taraflı bantla yakıştıracağız hem de ayna altı LEDleri yapacaklar.

Bülent haklisin valla. Geç oldu ama guzel oldu. Keske daha once yaptirsaymisim. Geceleri kullanmak ayrı zevk verecek simdi.

cuatro4 link' Alıntı:
arkadaşlar şu konuyu bi açıklığı kavuşturalım artık bende sport aracıma beyaz ışık istiyorum beyaz olsun istiyorum ama görüş kaybı olsun istemiyorum (beyaz showda ki sapık gibi oldu :) ) phlips diamond vision h7 5000k  mı 4300k mı alıcaz kullanan takan bilen son bi görüş verin lütfen  beyaz olsun görüş kaybı fazla olmasın

Kavuşturalım:) eger 5000 k kullanırsanız hafıf mavıye donuk cok guzel gorunen fakat %35 kayba ugrayan bır fara sahıp olursunuz, phılıphs crystal vısıon 4300kdır ve osram mega white ; bunlar hafıf sarı barındırır yıne guzel bır beyaz ısık verır ve aydınlatma daha ıyıdır ; 4300k taktırrsan burada paylas ben de merak edıorm gorunumu.

Nuri abicim cok sik olmus gule gule kullanin fiyati da oldukca uygun

çok güzel olmuş  greatt

Deniz ve Eray teşekkürler. Eray Denizli'ye gelirsen senin astraya da yaptıralım.

Eray pardon seninki Cosmoymus.

Benim 2013 Astra J Editionda arka koltukların üstünde ışık (tavan lambası) yok ??? :(

HAYIRLI OLSUN ABİ

Geri